reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam...

Jestem wściekła, zła... :wściekła/y::wściekła/y:smutna i nie wiem co jeszcze:-(

Dziś 14 dc a śluzu brak...:-:)-( wychodzi na to, że cykle pochrzaniły się na maxa:-:)-(

Ewelinko, Mama- &&&&

reklama
Dobra ja spadam do książęk:(((
Wlecę pewnie kolo 12 na obiadek to poczytam:)
P ap apa

edit
Ewcia ale może tez byc tak że nie widzisz śluzu a on jest.... A zawsze mialaś dużo? I ile dni masz zwykle cykl? Bierzesz jakies leki?

Mamcia - napisałam jej również ale wiem ze bedzie miała cieżko z tym nazwiskiem i rentą bo ojciec nie uznał malca to raz a po 2 ciało zostało skremowane i już nie ma szans na próbkę DNA .........ale nie pisałam tam tego zeby ją nie dołować ona musi udać sie do Urzędu Stanu Cywilnego

Monia- tak, biorę wiesiołka... miałam nawet go sporo ostatnio, a teraz nic nie dostrzegłam...
cykle zazwyczaj miałam ok 29 dni, a przedostatnim razem 27, ostatnim 31...

misia89 my spontanicznie, nie wiem kiedy mam owu..zawsze miałam rozregulowane, potem brałam 10 lat tabletki, wiec wiadomo jak w zegarku, teraz odstawilam w kwietniu..zaszłam w ciążę już w maju.., nie wiem kiedy jak..poprostu spontan..ale niestety:-(..no i teraz mam nadzieje, że też się uda..jakoś..bo nie wiem i nie umiem obliczyć swoich dni płodnych. Z pierwszym dzieckiem brałam lek na uregulowanie @ i jakoś się udało..

Jestem wsciekła jak osa ...umówiłam sie z kumpelą ze wpadnie dzisiaj do mnie na kawe a ona mi pisze rano esa kurka ze ona mi da później znać czy w ogóle przyjdzie .... wiecie co ja nie nawidze takiego czegoś ... bo ja od rana sprzątam szykuje itd a tu takie coś .....

Ewcia, a może warto by było pójść do gina i uregulować @....ja od 15 dc zaczynam regulowanie, bo to tak nie może być, bo weź traf na owu?!!!
Szczęsliwa, nie nerwuj się, może Twojej koleżance cosik wypadło, dlatego nie może wpaść....

Ewelinko - ale to mogła napisać "słuchaj Aga wypadło mi coś i nie wiem czy dam rade przyjść " można?? można ...tym bardziej ze ona sie już do mnie wybiera od dwóch tygodni a mieszka dwa bloki dalej.....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry