- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dobra ja spadam do książęk
((
Wlecę pewnie kolo 12 na obiadek to poczytam
P ap apa
edit
Ewcia ale może tez byc tak że nie widzisz śluzu a on jest.... A zawsze mialaś dużo? I ile dni masz zwykle cykl? Bierzesz jakies leki?
Wlecę pewnie kolo 12 na obiadek to poczytam
P ap apa
edit
Ewcia ale może tez byc tak że nie widzisz śluzu a on jest.... A zawsze mialaś dużo? I ile dni masz zwykle cykl? Bierzesz jakies leki?
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Mamcia - napisałam jej również ale wiem ze bedzie miała cieżko z tym nazwiskiem i rentą bo ojciec nie uznał malca to raz a po 2 ciało zostało skremowane i już nie ma szans na próbkę DNA .........ale nie pisałam tam tego zeby ją nie dołować ona musi udać sie do Urzędu Stanu Cywilnego
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewcia, dziękuję.....i...przytulam kochana*
aniawos
Fanka BB :)
misia89 my spontanicznie, nie wiem kiedy mam owu..zawsze miałam rozregulowane, potem brałam 10 lat tabletki, wiec wiadomo jak w zegarku, teraz odstawilam w kwietniu..zaszłam w ciążę już w maju.., nie wiem kiedy jak..poprostu spontan..ale niestety:-(..no i teraz mam nadzieje, że też się uda..jakoś..bo nie wiem i nie umiem obliczyć swoich dni płodnych. Z pierwszym dzieckiem brałam lek na uregulowanie @ i jakoś się udało..
Szczęśliwa25
Jestem wsciekła jak osa ...umówiłam sie z kumpelą ze wpadnie dzisiaj do mnie na kawe a ona mi pisze rano esa kurka ze ona mi da później znać czy w ogóle przyjdzie .... wiecie co ja nie nawidze takiego czegoś ... bo ja od rana sprzątam szykuje itd a tu takie coś .....
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewcia, a może warto by było pójść do gina i uregulować @....ja od 15 dc zaczynam regulowanie, bo to tak nie może być, bo weź traf na owu?!!!
Szczęsliwa, nie nerwuj się, może Twojej koleżance cosik wypadło, dlatego nie może wpaść....
Szczęsliwa, nie nerwuj się, może Twojej koleżance cosik wypadło, dlatego nie może wpaść....
Szczęśliwa25
Ewelinko - ale to mogła napisać "słuchaj Aga wypadło mi coś i nie wiem czy dam rade przyjść " można?? można ...tym bardziej ze ona sie już do mnie wybiera od dwóch tygodni a mieszka dwa bloki dalej.....
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewelinko - ale to mogła napisać "słuchaj Aga wypadło mi coś i nie wiem czy dam rade przyjść " można?? można ...tym bardziej ze ona sie już do mnie wybiera od dwóch tygodni a mieszka dwa bloki dalej.....
Aga, najwyraźniej nie pomyślała o tym....może ma nie po drodze!

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: