reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewczyny!
Mama - tulę Cię mocno! Zobaczysz, w końcu nadejdzie ten dzień... Mocno w to wierzę! Ściskam Cię, kochana!
Ewelinka, Ewcia, Lilou, Neti, Monisia, Sol i wszystkie klikajace staraczki - hej! Jak Wam dzień mija?

U mnie leje od rana. Miałam jechać dziś w poszukiwaniu pracy do innego miasta, ale sobie daruję i wybiorę się w poniedziałek. Nadal amm niesmak z powodu tej baby i tej pracy, którą rzuciłam. :eek::eek:

Kochane, mam nadzieję, że Wam dzień mija lepiej! :tak:

Dziś 13 piątek właśnie zdałam sobie sprawę :)
mery -beth powodzenia w szukaniu pracy! A na pracodawców trzeba uważać.. O wszystkie wątpliości trzeba pytać od razu żeby nie było niedomówień.

Mary-beth- cześć, u mnie mija leniwie...

Ewelinko- rozmawiałam z Krzysią i z tego co mówiła, to jest światełko w tunelu:tak:

reklama
Witam was dziewczyny:)
Ja tylko na chwilkę.
Chciałam powiedzieć że od przyszłego tygodnia przez około 2 miesiące będę miała wszystkie piątki wolne,firma robi sobie dłuuugii weekend a to oznacza że będę miała więcej czasu na moje zdjęcia i dla was bb:)

Nie jestem w stanie was nadrobić,tempo macie nieziemskie.
Uciekam na zakupy z synkiem:))

Pozdrawiam was i życzę miłego 13go piątku:)
Buziaki!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry