reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam na południowej kawce w piątek trzynastego :-)

Co do ciąż po cesarce, nasi ginowie zalecają półtoraroczną przerwę, ale jest to działanie zapobiegawcze, nie absolutnie konieczne.

Mama szkoda, że wieści nie są pomyślne, z drugiej strony kobiety zachodzą w ciąże w tak przedziwnych i niesprzyjających warunkach, że niczego nie jestem pewna a lekarskich diagnoz tym bardziej. Nadzieja jest co miesiąc i szansa też :tak:

A ja powoli dobijam do ważnych dni w drugim cyklu, więc moje myśli chcąc nie chcą krążą już tylko wokół jednego ;-)

reklama
szczęśliwa, ewcia wysiadałam z samochodu , i ona też (ja tylnymi drzwiami ona przednimi) i odwróciłam się i zamykałam drzwi trzymając za klamkę(jeszcze dociskając czując opór) a ona z szoku nawet nie krzyczała, dopiero po chwili się zorientowałam. Palec złamany, popękany. ech:/ dobrze że teściową mam kochaną i nie robiła mi wyrzutów (choć to w też jej wina)

dotąd nie wierzyłam w przesądy.. ale właśnie złamałam klucz w zamku (od szafki z wszystkim wartościowym w firmie..) i jak tu iść na urlop??

Wrocilam:))
Zjadlam te ąłzanki co mi mężuś wczoraj przygotował i kurcze mało:szok: Dalej jestem głodna:baffled:

Lilou jak to zlamałas palec teściowej:szok:???????????????

Ewcia doczytalam o tych starankach - jak większość jest za to pewnie że się starajcia:)) Ogólnie ja też sluszałam taką opinię że po cesarce to 2 lub 3 lata najlepiej odczekać... Ale wiesz ja myślę że lakarz się asekuruje poprostu...

Mamuś - kurcze jak czlowiek bardzo chce to zawsze takie rzeczy wynikają:angry: Głowa do góry! Skoro jest szansa na następne cykle. To tego się trzmaj! I oczywiście trzymam kciuki mocniutko!

Sol - mialo byc parówką, ale ja to przeczytałam - czy zjadlaś krówkę:))

Szczęśliwa to fakt koleżanka usprawiedliwiona:))

jestem...
dziekuje Wam za wspracie i slowa otuchy....no juz wiem ,ze kolejny cykl do bani...a swiatelko o ktorym mowi Ewcia wyglada tak.teraz jak dostane @ mam brac od 5 d.c. ten estrofem plus od 17 d.c. lutke przyjsc do Niego w 26 d.c. i zobaczy czy endo bedzie wieksze..jesli tak to sam @ powinien byc dluzszy bo bedzie sie mialo co zluszczać:tak: potem 7 dni przerwy(na @) i znowu od 5d.c. estrofem na lepsze endo i od 5 d.c. rowniez dostane Clo na pecherzyki i to jest to swiatelko-ze jak zadzialaja oba leki jak powinny to MOZE w koncu sie uda-ale to dopiero kolo pazdziernika-teraz leczenie....

dostalam priva od tej dziewczyny o ktorej Wam pisalam rano-ide czytac!

hej babeczki,

ewelinka dzięki za info od Krzysi. Ja wierzę, że jej się uda i widocznie jej pisane letnie dzieciaki.:-)
Będzie dobrze mama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ewcia, staraj się kochana, już nie mogę się doczekać pozytywnych wieści od ciebie.

ewelinka, dobrze że czarny kot ci drogi nie przebiegł (choć ja akurat koty uwielbiam...)
buziaki kochana, już tak blisko do 16-go, a później do urlopiku. Trzymaj się.

Mary-beth, hm... u nas też obietnice nie zawsze pokrywają się z rzeczywistością. Mam nadzięję, że 5 cykl będzie dla ciebie b.owocny.

Maranka, u mnie też nocka lepsza - była tylko jedna pobudka;-) Wytrzymamy - musimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szczęśliwa, tobie ploteczki się nie udały a ja właśnie spadam na wielkie pogaduchy z psiapsiółeczką i poznam dwumiesięcznego Kubusia.

papatki, do potem.

szczesliwa to faktycznie usprawiedliwiona !! A swoja drogą to ciekawe co robiła ze złamała palec nie>> gdzie on go wkladała :-D:-D:-D:-D:-D

jestem...
dziekuje Wam za wspracie i slowa otuchy....no juz wiem ,ze kolejny cykl do bani...a swiatelko o ktorym mowi Ewcia wyglada tak.teraz jak dostane @ mam brac od 5 d.c. ten estrofem plus od 17 d.c. lutke przyjsc do Niego w 26 d.c. i zobaczy czy endo bedzie wieksze..jesli tak to sam @ powinien byc dluzszy bo bedzie sie mialo co zluszczać:tak: potem 7 dni przerwy(na @) i znowu od 5d.c. estrofem na lepsze endo i od 5 d.c. rowniez dostane Clo na pecherzyki i to jest to swiatelko-ze jak zadzialaja oba leki jak powinny to MOZE w koncu sie uda-ale to dopiero kolo pazdziernika-teraz leczenie....

dostalam priva od tej dziewczyny o ktorej Wam pisalam rano-ide czytac!

mama glowa do góry!!!! Ja podejrzewam ze jutro tez sie dowiem ze raczej pod koniec roku bede mogla sie spodziewac o ile wogóle czegos !!!! Wierze ze nam wszystkim sie uda!!!

Mamcia - kochanie ja nadal trzymam kciuki i wiem ze sie uda i koniec kropka :)
Renna - uderzyła sie w łóżeczko od swojego dziecka :)
Ewciu - buziaczek :*:*
Martuś - udanych ploteczek :)

reklama
Renna - dobrze :):) upał na dworze wiec tylko szybko poleciałam do sklepu i do domu .....no i jesteśmy non stop głodni :( .....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry