• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Już przeczytalam.
Dzięki za info.
Kurcze straszna historia... Ja nic nie mam ale zapytam siostrę może majakies ciuszki po chłopakach...

Wiecie co? To jest coś czego ja się boję najbardziej na świecie... Że kiedys mój mąż poprostu nie wroci do domu....

Ostatnia edycja:
Mama no nic jak tylko widocznie TY musisz mieć dzieci z lata... Zuza z lata Domiś z lata, ślub był w lecie i Twoje urodzinki też więc widocznie Tobie lato pisane :) mamcia nic sie nie bój najważniejsze, że Twój gin wie co robić by sprawie zaradzić, dopóki on walczy o Was to trzeba mu sie poddać i wykonywać co mówi, w końcu pomógł Tobie wcześniej to i teraz da rade :) no i Ci powiem jak nie bedziesz miała dużego brzucholka w zimie to Ci kupno wielkiej kurtki odejdzie a na lato suknie ciązowe załozysz i prześmigasz do porodu :) ja musiałam kupić taka wielgachną kurtke XXL i normalnie to jest do kolan bo ja mam 158a brzuch był taki wielki, że żadna inna sie nie dopinała i myśle, ze tam ze trzy takie mamy jak TY by sie zmieściły (w tej kurtce) - taki brzuchol z Alą miałam, wiec wiesz lato jest Twoje :) ściskam Cie mocno i TY sie nic nie łam :*
Zapmarta u nas katar jest taki, że go nie widać a spływa wszystko do gardełka i Ala kaszle przy zasypianiu bo tak to cały dzien nic... no i nie wiem sama czy to ząbki jej tak czasem doskwierają czy jakieś skoki rozwojowe bo ona sie tuli w nocy do mnie i zasypia bez problemu, ale jak ją do łózeczka wkładam to jak sie wybudzi przez kaszel np to znowu sama nie zaśnie, tylko musz ją do łoża brać sie wytuli i zasypia szybko i ja tak z nią latam z łóżka do łóżeczka nawet ze 4 razy w nocy... No ale dobrze, że choć TY dziś lepiej pospałaś :) a jak tam mały ludzik już daje znaki, że pomieszkuje w brzucholku?

Witam Kochane!!!!!
MAMUŚ - Trzymaj się Kochana, a po leczeniu II grubaśne krechy będziemy ogladać!!!!!
U nas wczoraj wieczór romantyczny normalnie - najpierw mąż zaprosił mnie na kolację, później deszcz meteorytów- cuuudo- a póżniej....no wiecie...cała chata nasza!!!!!:-D:-D:-D;-);-);-)

MARAN- dziekuje Ci jak nie wiem co!!!!!
MONIA- pewnie popytaj siostre-wszystko Jjej sie przyda!!fajnie,ze tez chcesz pomoc!!! :)

MARY-BETH- Ja tez napisalam do Ani 2 PW ale poki co nie odpisala jak sie zaloguje to pewnie dopiero zobaczy,zalatw na miescie co masz zalatwic i wracaj!!:tak:

MONIA- dzieki!!! i supr ,ze wieczor udany!! bardzo sie ciesze i trzymam &&&&&&&&&& zeby chlopaki doratli gdzie trzeba:)

reklama
Przepraszam że nie poodpisuję Wam ale muszę wracac do piwnicy ukąldac te cholerne książki - tony tego sa i chyba nigdy nie skończę!!!!!! A do tego nie mam 100% pewności że nie jestem w ciązy i nosze po kilka książęczek.... Nie mogę nie nosic bo nie mam wymówki, zresztą sama do tego zostalam bo reszta na urlopie:(( Pomaga mi taka jedna koleżanka i druga z doskoku ale to nie ich działka i pomagają z dobrego serca więc nie mogę ich za bardzo wykorzystywać....

Pa pa pa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry