reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie staraczki i ciężaróweczki :-) Wpadłam na chwilkę przywitać się :-)
Nie nadrobię już z czytaniem, ale mniej wiecej wiem co się dzieje na BB.
Przede wszystkim..
Julitka- gratuluje i życzę szczęsliwej ciąży!!! :-)

Mama - pewnie momentami Ci ciężko, ale nie poddawaj się, dołączysz do mnie i młodam, bo my zaczniemy działać w pazdzierniku, a to już niedługo przecież :-) Nie będziesz osamotniona ;-)

Życze Wam udanego i słonecznego weekendu :-) Buziaki!

reklama
ewciu - przepraszam :-D W pośpiechu się walnęłam a miałam Cię o coś zapytać ale już nie pamiętam i tak jakoś wyszło :-D
ewelinko - wypraszam sobie - pierwszy raz się walnęłam :-p :-D
monia - ty może sobie kup krówki jak ci się krówki czytają :-D Ja miałam ochotę to sobie kupiłam całą pakę :-D
mama - czyli nie ma tego złego.. trzymam kciuki - wakacje są twoje :-) :-)

Karola mi właśnie usnęła a przed chwilą kumpela z synkiem poszli. Dzieciaki się wybawiły, my pogadałyśmy :-) A na 18 idziemy na basen tylko wcześniej Karolę sprzedam babci :-p I muszę sobie czepka poszukać :-D Spadam coś zjeść bo ktoś się domaga :-D

Sol zjedz i odpocznij z nogami w górę, miłego basenu dla ciebie i Kropeczki i małża oczywiata
kala witaj
mama mówiłam Ci przeciez, ze my musimy razem zaciązyć. Czekaj po prostu na moją @ i zobaczysz będą nieprzespane noce i kupki w pampersie
Dziewczyny jak ja się cieszę, ze Pol pojechał, odpocznie chłopina ode mnie i może nie ucieknie. Bo ja juz sama ze sobą nie źle się czuję to co czuja inni.

Wisieńko - idę z kumpelą na basen :-D Małż w pracy :-p Ona synka zostawi mężowi swojemu a ze mój w robocie to teściowa ją weźmie :tak: A nie wiem skąd Ci do głowy przyszło że ktokolwiek ma Cię dość :szok: :no: A babskie wieczorki są fajne :tak:

Ahh... dumle :-D

Sol to miłego z kumpela.:tak: Ja mam siebie dosc i tak mi się nasuneło.:-D:-D:-D:-D:-D:eek:A dumle to ja sobie chociaz wirtualnie pociamkam, dalej męcze dietę ale są efekty. Dzis było 62,5:rofl2::happy:Czylijesli dobrze pójdzie to będe miec w przyszłą niedzielę 60 a może, nawet 59,9:-D:-D:-D:-D

Wisieńka - ja nie stosuję żadnej diety a lekarz mnie zabije na wizycie bo znowu mi waga spadła o kilogram :-( odkąd zaszłam w ciążę spadłam 5 kg :-( Dziecku nic nie jest a ja się czuję dobrze i trochę się cieszę z tego że nie jest to 5+ :sorry: ale już ostatnio patrzył na mnie z byka jakbym się co najmniej głodziła :-(

Wiesz ja z Karolą najpierw spadłam z wagi a potem przytyłam ale ciężko było nie spaść ciągle przytulając się z kibelkiem :-p A teraz jem normalnie i spadam z wagi :dry: Ehh... i zrozum własny organizm :-D

No i mi się wyjście rypło bo zaczyna mnie cofać :-( Nie wiem od czego, być może od pogody ale wolałabym nie zabrudzić basenu :-p Innym razem :tak:

Oki ide sie szykować, wstawimy pewnie jakieś zdjęcia na nk więc chętne zapraszam ok 22:-p:-p:-D:-D:-DTrzymac kciuki, bo plan jest taki, że dziś się luzuje a jutro @! Tak naprawde to mnie brzuch boli. Miłego wieczorku i papatki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Ja mówię cześć na 2 tygodnie:-( jestem tu id niedawna a czuję że bardzo będzie mi Was brakować:-(

Trzymajcie się dziewczyny dużo dobrych myśli, i powodzenia!!! mam nadzieję że po powrocie dużo dobrych informacji przeczytam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry