reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem znowu ,komp.ma sie zawiesil:wściekła/y::wściekła/y:
ZAPMARTA- no oby tak bylo-ze mam miec letnie dzieci;-)sciskam Cie i dzieki za wsparcie!!

SZCZESLIWA- dzieki Ci slonko...mam nadzieje,ze bedzie jak piszesz czyli uda sie koniec i kropka-tak licze,ze nam wszystkim sie uda!!!!!!!!!

PENNA- czesc kobietko...

ja narazie pocieszam sie tym,ze poki co ginek nie opuszcza rak tylko nadal chce mnie leczyc...dopoki On wierzy ,ja sie nie poddam....codziennie patrze na ten estrofem i sie z nim oswajam:sorry:wiecie co -moze to bedzie glupie-ale wolalabym dostac @ znowu w 18d.c. dzis mam 16 i juz za chwile moglabym brac estrofem i zawsze to szybciej a tak mam do terminu @ 2 tyg ....ach to czekanie!!!!

biore sie za obiad.

a ta KFIATEK (Ania) napisala mi adres swoj,w poniedzialek ide wyslac Jej paczke-napisala ,ze zwroci mi koszty przesylki......oczywiście napisalam ,ze ma sobie tym glowy nie zawracać!!!
KRAKOWIANKA,RENNA,EWELINKA,SZCZESLIWA- dziekuje ,ze napisayscie do Niej-na pewno potrzebuje tez cieplych slow-teraz czekamy na liste-moze bedziemy mogly jaks Jej pomoc......

aniawos dzieki za odpowiedz. Tak tez pewnie bedziemy robic...

Mama bedzie dobrze leki napewno pomoga

Julitka mąż chyba oszalal bo Cie nie widac ze szczescia:-)

Ja dziewczynki lece do pracy :-( ale goraco strasznie. Chetnie bym tu posiedziala z Wami, ale niestety trzeba.
Potem ide dorwac swojego bo mamy dobry moment - moze sie uda :-):-):-)

Lilou- no to nieźle:-D:-D

Monia- ja po prostu wiem, że lekarz się boi powiedzieć niech pani zaczyna starania:sorry:
a, że ufam swojej intuicji i mówi mi ona, żeby się starać, to co więcej mi trzeba:-)

Mama- dwa miesiące poczekacie, a potem ujrzysz od razu II piękne krechy:tak::*

Zapmarta
- ja już sama nie mogę się doczekać tej nowiny:-p ale jeszcze w obsesję nie wpadłam:-D
udanych ploteczek

V-jolka- no to nieźle z kluczami...

Was tylko na chwilkę spuścić:-p

Ostatnia edycja:
MISIA,EWCIA- dziekuje kochane:sorry:no to swiatelko w tunelu mnie trzyma jakos przy humorze....choc tyle czasu jeszcze,ale jak nie ma wyjscia to trzeba czekać:baffled:
choc cierpliwość nie jest moja mocna strona:eek:
ale mam Was i Wy mi na pewno pomorzecie przetrwac ten czas....

MARYLKA- a Ty gdzie jesteś??????????????????????????????????

ja juz ziemniaki wstawilam,zrobilam mizerie i zaraz robie jajka sadzone.

Dziewczyny, przeczytałam historię Ani i się poryczałam! Boże, straszna rzecz ją spotkała! Mam nadzieję, że znajdzie się jakiś prawnik, który zechce im pomóc! Najważniejsze, żeby znalazła się osoba, która nie patrzy sztywno na dziwne polskie przepisy.

Ja idę teraz do miasta - są wielkie wyprzedaże, więc kupię kilka ciuszków dla maluszka i wyślę. Czekam tylko na wiadomość od niej. Kurczę, co więcej można dla niej zrobić?

Znalazłam w necie informacje o tym wypadku:
Tragiczna śmierć w Świebodzicach

Śmierć pod wózkiem!

Mamusiu kochana! Ja mocno wierzę, że Ci się uda być mamą po raz 3.! Zobaczysz! Teraz jest Ci ciężko, ale tak się czasem zdarza, że musimy czekać na to, czego tak pragniemy. Masz dwoje ślicznych dzieci, dlaczego miałbyś nie mieć trzeciego? Ściskam Cie, nasza Mamusiu!

Ostatnia edycja:
MARY-BETH- dziekuje Ci Ty moj slodziaku kochany!!!staram sie nie lamac...wierze i dzialam poki jest nadzieja chic juz powoli,powoli zaczynam wątpic ,ale dopoki ginek chce mnie leczyc to bede brala to co mi zapisze z nadzieja ze sie uda!!!!!

masz racje- moze znajdzie sie ktos kto pomoze Ani...:-(

Mama- no ba!! Pewnie, że pomożemy przetrwać :** a wiesz, że odgapiłam od Ciebie obiadek :)))
EWCIA- mialam pytac ,ale ta policja mnie rozkojarzyla ...jak tam Twoj sluzik kochana,mam nadzieje ,ze sie pojawil lub pojawi!!!!

no i smacznego;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry