tosia1
zakochana mama
wysłałam do Pysi sms-ka i przekazałam info od Was :-) dziękuje i wysyła nam buziole :-)
ja dziś byłam u mamy w szpitalu, u ojca w domu i na zakupach, zrobiłam obiad i padłam.. już z apteki chciałam się wracać do domu, bo mi się ciemno przed oczkami robiło... brzuch twardy jak skała, krocze kuje, noc do tył, już nie tylko stawy w rękach mnie bolą, ale strasznie też kolanowy.. aż podobno w nocy jojczałam... ale uroki... cóż, mam nadzieję, ze po ciąży to minie :-)
Angelus, ale robotna babka z Ciebie :-)
ja dziś byłam u mamy w szpitalu, u ojca w domu i na zakupach, zrobiłam obiad i padłam.. już z apteki chciałam się wracać do domu, bo mi się ciemno przed oczkami robiło... brzuch twardy jak skała, krocze kuje, noc do tył, już nie tylko stawy w rękach mnie bolą, ale strasznie też kolanowy.. aż podobno w nocy jojczałam... ale uroki... cóż, mam nadzieję, ze po ciąży to minie :-)
Angelus, ale robotna babka z Ciebie :-)

. Zwłaszcza,że był u chłopaków kolega i wiadomo,że wypadało dziecko poczęstować. A moje chłopaki,to na jedno posiedzenie po 6 naleśników jedzą i potem jeszcze dojadają i takim sposobem zostało już tylko 14. P. poszedł do pracy na nockę, przespał pół dnia i jeszcze marudził,że jest niewyspany. Nie wiem, jak on sobie wyobraża swoje życie, jak pojawi się dzidziuś, tzn. czy on sobie zdaje sprawę,że już przez najbliższe kilka lat po nocce to on się nie wyśpi na pewno