M
motylek1135
Gość
AILENA a jak dziewczynka to jakie imie wybraliście? Mi się Gabriel kojarzy raczej z takim pulpecikiem niż z duchownym 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GOSIA już widać ci ciąże? To fajnieU mnie narazie płaska decha, coś tam może wychodzi z lekka. Jak zrobie zdjęcie to wstawię, ale to później, jak już brzuszek troszkę urośnie, bo teraz nic nie widać
A co do ibuprofenu to też słyszałam, że nie wolno go łykać. Dlatego ja zawsze przed wzięciem jakiegoś leku dzwonie do lekarza. Może przesada, ale nie chcę ryzykowac.
Podrzuć mi trochę grzybków do mojego sosiku bo ja tylko pieczarki mam.Witam niedzielnie się i ja :-)
Wczoraj byłam na grzybach, wstałam o 4 rano i wróciłam po 15, potem trzeba było te grzybki jeszcze zrobić i ogólnie całą robotę skończyliśmy o 22. Jak poszłam spać to spałam dziś do 11, tak byłam zmęczona.
A jeśli chodzi o imiona to mój S jeszcze się nie wypowiedział, za to ja mam typy na chłopca Kubuś, Mateusz, Marcel. A na dziewczynkę Zuzia, Kornelia...... Choć cały czas jeszcze szukam tego jedynego.....