reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
O :-D nie jestem osamotniona z brzuchem motylek u mnie tak samo nic nie widać jeszcze
ja czesem widzę, ze brzuszek jest trochę większy, ale inni nie wierza nawet, ze jestem w ciazy i to prawie w 16 tygodniu :-)
rozumiem, ze kobiety w drugiej ciazy maja szybciej widoczny brzuch, ale tak ogólnie to ginekolog pokazywał mi gdzie się mieści dzieciatko i wyczułam w dole brzucha mała kulkę, więc nie widzę powodu, abym miała mieć wielki brzuszek skoro ta kulka jest nie wielka i się kryje ;-)

Mam nadzieję, ze nie dostanę od was nagany, ale wczoraj wyszliśmy do Sopotu ze znajomymi, bo juz ostatnie podrygi lata i siedziałam sobie w ''ogródku'' czas tak szybko minał, ze zrobiło się jasno i wracaliśmy około 4 nad ranem do domu, dopiero :szok::rofl2:
ale dobrze się czułam i bawiłam się super z woda mineralna :-) ze az zastanawiałam się, czy jest sens po urodzeniu dziecka kiedykolwiek pić mocne alkohole, jakoś nie widzę w tym sensu :sorry:

SONIA i ja się cieszę ze nie jestem osamotniona ;) U mojej mamy brzuszek zaczął być widoczny w 2 połowie 6 msc. U mnie brzuszek 'wystaje' po jedzonku tylko. A tak to żadnej większej róznicy nie widzę. ;) A o ciąże jestem spokojna, bo mam wyniki usg, objawy, także nie czuje się źle z tego powodu ;)

im mniejszy brzuszek, tym dla nas i naszej skóry lepiej, to pewnie tez dlatego, ze jesteśmy szczupłe, ja mam jeszcze mocne wcięcie w talii to pewnie tez ten obszar zostanie wykorzystany i czytałam, ze dziewczyny o kobiecych (szerszych) biodrach tez maja wiecej miejsca na skrytkę dla dzieciatka :-)

A w Krakowie pada caly dzień.
Ponawiam pytanie: jak wkleic taki piekny suwaczek jaki Wy macie? wiem ze w edycji profilu, ale nie wiem gdzie dalej :(

reklama
Witajcie ;) Wybaczcie, że ostatnio mało wchodze, ale dużo sie u mnie dzieje. Widzę, że gadacie o imionach, mnie się najbardziej podoba dla chłopca Filip a dziewczynki Ola.

Ostatnio bierze mnie chęć na ciasta. Nawet makowca się nauczyłam robić ;).

Olcie są boskie, mam jedną w domu, do rany przyłóż.
Powiem Wam, że pracuję w szkole i najczęstsze imiona teraz oczywiście to Julia, Wiktoria, Anna, Natalia, Patrycja, Martyna,Zuzanna.
Ja jeśli to będzie dziewuszka mam imię Pola :) takie naprawdę mało spotykane, na 800 uczniów jest jedna :) Podoba mi sie też Lidia, ale brat męża już ma Lidkę :baffled:
Z chłopięcych podobał mi sie do niedawna Gabryś, kurcze ale tyle się tu już naczytałam o tym imieniu, że chyba hmmmm będzie Oskar lub Alan. W szkole najpopularniejsze to: Tomek, Paweł, Piotrek, Bartek, Marcel, Daniel, Kuba.

Do góry