Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wogóle te 'przypadłości' ciążowe mi szybko przeszły, bolesność piersi, mdłości, brak ochoty na seks. Ale za to zauważyłam że stan moich paznokci się polepszył.

witam wszystkie niedzielnie
u nas z pogodą w sumie też koszmarnie tylko lekko na odwrót wczoraj cały dzień padało dzisiaj trochę wyszło słoneczko.
Pewnie dlatego od rana koszmarnie boli mnie glowa wzięłam już dwie łyżki panadolu dla dzieci i jedną tabletkę ibupromu marnie pomaga do tego siedzę dzisiaj cały dzień w łóżku koszmar jakiś za stara już jestem na ciąże wrrrr
Tab mamy taki sam wiek ciąży
sunshine tez super imiona
Gabriel jest fajne a u nas by mówili Gabryś...ale Ethan bardziej mi się podoba niz Gabriel, Gabriel kojarzy mi się duchownymi
![]()
Z tego co wiem to ibuprofenu nie powinno się brać w ciąży, bo nie było badane jak może wpływać na płód. Z przeciwbólowych dozwolony jest tylko paracetamol (pod różnymi nazwami handlowymi). No chyba, że lekarz zaleci Ci inaczej.