Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ojczulek, musicie nauczyć się wyjeżdżać z dzieckiem.
Witam!
Jak jest u was ze snem maluchow?? Moja juz ladnie spala w nocy, wstawala tylko ok 5 na mleko i dalej spala, a od ok tygodnia znowu pobudka o 24 jak w zegarku, placz, spazmy, nie da sie jej uspokoic. Nie chce jej dawac mleka, ale nic innego nie pomaga. Chcialam oszukac woda, ale to nie dziala, pluje butla. Tak z godzine to trwa. Ja juz wymiekam, bo trace cierpliwosc i przez to dzis poklucilam sie z Moim, bo sie wkurzyl ze go obudzilam a on rano do pracy, ehhh
a moze faktycznie jest glodna, juz sama nie wiem.
że co ??? na przetrzymanie a co to ma być ??? jolef - to nie jest forum " jak wytresować dziecko i mieć święty spokój", jesli piszesz z nieświadomości ok mozna wybaczyć ale jeśli z premedytacji to ()*^&^%$ . nie ma takiego słowa w słowniku kulturalnych ludzi by opisać to co teraz czuję po przeczytaniu twego postu.Witaj, mam ten sam problem. Mi polozna poradzila, bym nie dawala jej mleka w nocy. Mala moja zjada 1-2 butle wieczorem, wiec nie ma prawa byc glodna. Jesli dasz rade, to wez ja na przetrzymanie, tzn. nie dawaj jej nic, mozesz ja wziasc na rece przytulic i odlozyc do lozeczka. Bedzie sporo krzyku, ale u mnie to pomoglo. Teraz jak sie budzi w nocy, to po chwili sama zasypia. Zycze powodzenia.