reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka, dokładnie
Mnie co prawda powódź nie dotyczy ale to okropne co spotyka ludzi :-:)-:)-(
U mnie była burza - ze 2 godziny. Tak grzmialo że aż się wszystko trzęslo. Jak się błyskalo to nie wiem bo rolety zasunęłam :-D:-D:-D raz tylko popatrzyłam przez okno a tu się tak błysnęło że aż jasno bylo wszędzie wieczorem!! Szok
Balam się tej burzy. Leżałam w łożku i marzyłam, aby się wreszcie skończyła :-:)-:)-(
Musia śliczny synuś ale to widać malutki jak był, poproszę aktualne foto :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dobrej nocy wszystkim co spać poszły. Ja juz po prysznicu tez zaraz muszę sie kłaść. Pogadałysmy sobie z naszą mamą05 znów niezłą chwilke. Pol I Tom to juz głowami kiwaja o czym my tak klepiemy. A jutro nie będe miała juz stacjonarnego i rozmówki sie urwą. Ale może nie mam simlocka, hm...
U nas dalej kropi i leje na zmianę. Zimno dmucha tez z okna otwartego, chyba przymkne i zaraz tulę się w kołderkę . Mam jeszcze pół książeczki do poczytania.
Miłych snów i szczypaweczki do jutra mamuski i staraczki

Ja życze Wam wszystkim dobrej nocy :tak::tak::tak:
Dobranoc, zmykam się prysznicować i do łóżeczka.
Głowa aż boli od tej burzy, tak się jakoś przejęłam :-:)-(

a ja wam zazdrszcze burz (uwielbiam) i dzieci. dolek przedokresowy lapie mnie juz coraz bardziej.
nie bede was zatem zameczac i powiewac negatywnym nastawieniem :(

dobranoc.. karaluchy... ;*

Dobranoc dziewczyny :-) A co to za grobowe nastroje, trzeba się z lata cieszyć i czekać, kochać i doceniać co mamy. Szkoda życia na smuty, udziela się wszystkim taki dół a nikomu nie jest potrzebny.

musia na butelce paracetamolu czy nurofenu dla dzieci masz tabelkę i tam jest podane ile ml dla jakiej wagi :tak: I wg tego podajesz dziecku :-) Dla 9 kg jest 2,5 ml Nurofenu ale że on jest tak na granicy to możesz spokojnie mu między 2,5 a 5 ml podawać a najlepiej żeby lekarz powiedział ile możesz mu dawać na dobę :tak: :tak: Nurofen działa dłużej niż paracetamol.

Słodko popatrzeć jak moje łobuzy usilnie starają się uśpić :-D I nijak im to nie wychodzi :-D

Witam sie poranna kawa :)
U mnie nic nowego, humor troszke lepszy...Wstalam przed chwilka ale dalej spac mi sie chce....
Witam tez nowe dziewczyny :)
Pojawie sie pozniej jak juz zaczniecie wstawac bo teraz wszyscy juz spac zmykaja :)

reklama
musia, u mnie nie działały żadne czopki. Każdy ząbek to gorączka, marudzenie i brak snu. W najgorszych dwóch dniach pomagał paracetamol na zmianę z nurofenem. Żel dentinox pomocniczo, np. jak zaczynał się kręcić w nocy, to smarowałam nim smoka. Uspokajał się.
Obserwuj Patryczka, jeśli mu viburcol pomoże to git, jeśli nie to w tych ciężkich chwilach pomogą jedynie przeciwbólowe. Tak mi radził pediatra.

zapmarta u mojej Ali było identycznie... mam wrażenie, że te nasze dzieci to jakieś "bliźniaki czy klony" to co piszesz odnosi sie i do mojej Królewny tylko, że u nas pomagał głównie nurofen... paracetamol nie był skuteczny, no i nam wychodziło odrazu po kilka sztuk... od października do marca wyszło 12 ząbków a teraz tylko piątki pozostały...
jaewa witaj :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry