reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

witam się poweekendowo:-D
my ten weekend spędziliśmy na wsi u rodziców, byliśmy załatwiać chrzest na 19 września, później planujemy obiad w lokalu.
Majusia już po kąpieli, podsypia w kołysce pod okiem tatusia:)
pozdrowienia dla wszystkich mamusiek!

reklama
witam się poweekendowo:-D
my ten weekend spędziliśmy na wsi u rodziców, byliśmy załatwiać chrzest na 19 września, później planujemy obiad w lokalu.
Majusia już po kąpieli, podsypia w kołysce pod okiem tatusia:)
pozdrowienia dla wszystkich mamusiek!
to chrzcimy dzieci w ten sam dzień :) ja muszę w tym tyg catering zamówić

Dziewczyny u mnie ostało 2 tyg do wesela a ja ani jednego ml mleka nie mam odciągniętego;(Czekam na worki które mają przyjść:(
Myślicie ze uda mi się ściągnąć mleka na 1,5 dnia??
Katarzynajanicka czy Twoja mama podawała mu mleko Twoje tylko, że z butli??

Witam i ja, my caly weekend spedzilismy w porcie ogladajac okrety (maz), przystojnych marynarzy (ja) i ciagnac cyca (Lila) a wieczorami piekne koncerty na wodzie muzyki klasycznej, super bylo

ewelinka jakie sielskie widoki u was, az milo popatrzec, swietne fotki!

Kajdusia zazdroszcze wyjazdu na pewno bedzie piekna pogoda, wypoczywajcie ile sie da!

Gosiagro, Kasiajanicka powodzenia w przygotowaniach do chrztu!

Agi78 super ze chrzest zalatwiony, warto byc uparciuchem!

Paula mniam juz dawno u nas nie bylo schabowych....smaku narobilas :)

Ewa 1981 na pewno dla corki warto zagryzc zeby i przetrzymac najgorsze...moze nie jest jednak tak zle jak piszesz, moze poniosly cie emocje, chociaz nie znam sytuacji wiec trudno ocenic...

zyraffka ja wieczorem to standardowo dwa cycole podaje, a mam czasami wrazenie ze i to jej malo. W nocy na spiocha pociucka 5-7min i spi dalej, a w dzien zjada z jednego i drugiego juz nie podtykam

Cobra, a ty nas jeszcze czytasz? Czarna wiedzmo a ty??

Co do uzywanych ciuszkow to my ciagle siaty pelne od znajomych dostajemy, a lumpeksy w Polsce uwielbiam przeszukiwac. Mnie po prostu smiesza ceny nowych bodziakow, o markowych to juz w ogole nie wspomne, body firmowe za 45€, przeciez to porazka!!

Dziewczyny jak to jest z chrztem, bo ja to ciemna jestem, czy chrzstni to osoby ktore w razie smierci rodzicow przejma opieke nad dzieckiem czy po prostu osoby ktore na urodziny przyjda z prezentem?:baffled::confused: Bo mamy z mezem watpliwosci co do tego :-)

Ostatnia edycja:
kurcze mały mi zasnął godzinę przed kąpielą, wybudzać go jak nadejdzie pora kąpania??

koriander ja nie wiem jak z tymi chrzestnymi://

perfecta niepamiętam jak się wkleja, jakoś kombinowałam kilka razy żeby się udało i ze zdjęciami ale juz nie pamiętam

kurcze mały mi zasnął godzinę przed kąpielą, wybudzać go jak nadejdzie pora kąpania??

koriander ja nie wiem jak z tymi chrzestnymi://

perfecta niepamiętam jak się wkleja, jakoś kombinowałam kilka razy żeby się udało i ze zdjęciami ale juz nie pamiętam
Ja bym wybudziła;)Żeby zachować rytm i zgodnie z planem;)
PERFECTA skopiuj kod BBcode i wklej tam gdzie masz edytuj sygnaturę;)

reklama
Witam i ja, my caly weekend spedzilismy w porcie ogladajac okrety (maz), przystojnych marynarzy (ja) i ciagnac cyca (Lila) a wieczorami piekne koncerty na wodzie muzyki klasycznej, super bylo

ewelinka jakie sielskie widoki u was, az milo popatrzec, swietne fotki!

Kajdusia zazdroszcze wyjazdu na pewno bedzie piekna pogoda, wypoczywajcie ile sie da!

Gosiagro, Kasiajanicka powodzenia w przygotowaniach do chrztu!

Agi78 super ze chrzest zalatwiony, warto byc uparciuchem!

Paula mniam juz dawno u nas nie bylo schabowych....smaku narobilas :)

Ewa 1981 na pewno dla corki warto zagryzc zeby i przetrzymac najgorsze...moze nie jest jednak tak zle jak piszesz, moze poniosly cie emocje, chociaz nie znam sytuacji wiec trudno ocenic...

zyraffka ja wieczorem to standardowo dwa cycole podaje, a mam czasami wrazenie ze i to jej malo. W nocy na spiocha pociucka 5-7min i spi dalej, a w dzien zjada z jednego i drugiego juz nie podtykam

Cobra, a ty nas jeszcze czytasz? Czarna wiedzmo a ty??

Co do uzywanych ciuszkow to my ciagle siaty pelne od znajomych dostajemy, a lumpeksy w Polsce uwielbiam przeszukiwac. Mnie po prostu smiesza ceny nowych bodziakow, o markowych to juz w ogole nie wspomne, body firmowe za 45€, przeciez to porazka!!

Dziewczyny jak to jest z chrztem, bo ja to ciemna jestem, czy chrzstni to osoby ktore w razie smierci rodzicow przejma opieke nad dzieckiem czy po prostu osoby ktore na urodziny przyjda z prezentem?:baffled::confused: Bo mamy z mezem watpliwosci co do tego :-)

Koliander:) chrzestni sa po to by pomóc wychowac dziecko w wierze chrześcijańskiej. Dawac im przykład i byc wzorem:)

Do góry