reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry,
noc minęła super, mam nadzieje, że dzień tez taki będzie:tak:. Wczoraj mąż odebrał ta książeczkę co polecała Kasia, kupiłam na allegro używaną, ale jak nowa:tak::-D a ze jeszcze osoba z Wrocka to odbiór osobisty, więc dałam taniej:-D, ciekawe jak się Mai spodoba:-)

nadika - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!
agast - ja na razie tylko osłonkę i kocyk daję

wszystkim dzieciom idącym dziś do szkoły powodzenia:-D:-D, mamusie trochę odetchną:-D

reklama
Witam
dzisiaj pogoda ponura ,ale dobrze ze chociaż nie pada, bynajmniej na razie
My już odprowadziliśmy Szymonka do przedszkola,teraz Kacperek w bujaczku boksuje pieska :-)
Kurcze coś mi Kacperek od paru dni nie chce poobiedzie spac, jak sie obudzi o 16 tak potem już nie zaśnie i tak marudzi do kąpieli, nie wiem dlaczego.
Agi super ze płytki rosną :-)
Paula u mnie Kacperek śpi w pajacyku i pod kocykiem. Ja też biorę Azalie i to już drugie opakowanie i puki co mam spokój z okresem,oby tak dalej :-)
Agast ja w wózku mam tylko kocyk i osłonkę,
Gosiu daj znać jak Majeczka zareagowała na bajeczke

Magda ja tez zauwazylam takie marudzenie ,i wogole juz nie spi tak jak wczesniej, po 16stej trudno go uspac , cały czas chce gadac i sie smieje no i marudzi .

Ten typ tak ma chyba :-)

Witam
Kurcze jak zwykle szósta ! Oj ósma :p
Dawno mnie nie było pewnie nie zdaże nadrobić Was.
Agi - Super że płytki wzrosły i trzymam kciukasy by już ta tendencja została!
Sory że nie bywam zbyt często ale duzo roboty i przygotowań Na szczęście migrenisko poszło juz sobie więc jestem pełna sił.
Zimmmmno jak cholera aż strach pomyśleć że w sobotę może tak być
My juz garniak dla Jasia kupilismy Pan Młody full komplet , a Panna Młoda niekompletna:p Bolerko odbieram dopiero w czwartek i za chiny nie wiem co na łeb włożyć. W welonie wyglądam jak dolores z serialu wenezuelskiego i waham się nad tiara a kwiatem z boku...
Buty na parapecie od wczoraj sobie stoją by szczęście weszło i deszcz nie padał. Bylismy u księdza i powiedział nam "co łaska" i się zastanawiamy ile to jest ta co łaska:)
My na spacerek wczoraj wyszliśmy w ciepłym kombinezonie i kocyk plus osłonka. a śpimy w pajacyku i na to zakładam Jasiowi śpiworek taki na ramiączka

A to garniaczek Jaśka , jeszcze nie doszedł , mam nadzieje że dotrze na czas
http://allegro.pl/garniturek-do-chrztu-r-68-szary-i1207603453.html

Ostatnia edycja:
ja też się witam
pogody paskudnej ciąg dalszy...zimno i pada bleee
czytałam na raty i wybaczcie że nie poodpisuje wszystkim ale juz nie pamiętam co komu i jak:-(
ja dwa dni spędziłam na zapraszaniu gości i polowaniu na kiecke, masakra w pewnym momencie stwierdziłam ze mniejsze problemy są ze znalezieniem sali w tak krótkim terminie niż z kupnem sukienki, odwiedziłam mnóstwo sklepów i efekt taki że ceny z kosmosu albo wybór nie taki jak trzeba, jak juz coś mi się spodobało to okazywało sie że trzeba by czekać 2-3 miesiące....a tyle to ja nie mam:-(
skończyło się na tym że odwiedziłam kilka krawcowych i wkońcu znalazłam taką która doskonale mnie rozumie i jestem pewna ze stworzy mi taką suknie o jaką mi chodzi, jak ja sie z tego ucieszyłam bo teraz oprócz fotografa to juz tylko drobiazgi zostały do załatwienia

jeśli chodzi o pioseneczki dla dzieci moja córcia bardzo lubiła słuchać Babe Lili np.
YouTube - Bebe Lilly - Ty Jesteś Moim Skarbem

polecam jeszcze stronkę
RYMOWANKI ZABAWIANKI - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
posiłkowałam się tym przy córci bo z czasów jak ja byłam taka malutka to niewiele pamiętam, a tu znalazłam mnóstwo tekstów na zabawianki i kołysanki

przede wszystkim powodzenia dla wszystkich rozpoczynających dziś nowy rok szkolny i przedszkolny :)

No i po wakacjach, Piotrek założył plecaczek i dziarsko pomaszerował do przedszkola. To niby już drugi rok, więc nie nowość dla nas, ale jak widzę tych brzdąców dumnie maszerujących to jakoś strasznie mnie to rozczula :-)

A Małgoś jest bossska, od przeszło tygodnia zaczęła cudnie sypiać w nocy, nawet już nockę przesypuje- dziś spała 21-6 :szok: No uwielbiam ją :-D

koriander- a o ci wiercipietka kochana :-)- też widziałam na nk- jest cudna, idealna mieszanka Ciebie i A :-)
emalia- my podobną ramkę kupowaliśmy przy Piotrusiu jako prezent na dzień babci, pamiątka super!
Anik- ależ bidna Wiktoria musiała się nacierpieć, mnie boli na samą myśl :crazy: Dzielną masz córeczkę
Kreatorka- no to Ci się udało z tymi ciuszkami, jednak warto prowadzić życie towarzyskie :-D
Agi- ciszę się , że płytki tym razem zrobiły miłą niespodziankę :-) oby już przestały fikać ;-)
nadika- najlepszości z okazji Waszej rocznicy!!!
agast22- udanych zakupów! Ja na razie tylko kocyk i osłonka :-D
Paula- Małgoś śpi w bawełnianym pajacu, zmieniłam jej tylko kołderkę na cieplejszą, ale dziś obudziła się ze spoconymi pleckami, więc chyba jednak dostanie z powrotem lekką kołderkę
Ewela- no właśnie, Bartek dziś do szkoły! Koniecznie daj znać jak mu się podobało, a on do przedszkola wcześniej chodził?

A mój mąż i Małgos jeszcze śpią, chyba zabiorę się na obiad :tak:

Miłego dnia wszystkim

reklama
Perfecta- przez ten pobyt nad morzem przegapiłam fakt, ze Ty też ślubujesz :zawstydzona/y:Pewnie masz teraz full przygotowań...Oby pogoda dopisała... Garniturek dla Jasia śliczny
!
eagle- to na kiedy macie termin?

Jesli chodzi o piosenki dla dzieci to polecam kołysanki - utulanki Umer i Turnaua! Są genialne, piękne aranżacje i cudne głosy wykonawców- uwielbiam je!!! A poza tym na bieżąco- BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna - dla maluchów i dla nas co by się już edukować w muzycznej literaturze dziecięcej... :-D

Do góry