reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

widze ze u was zakupy pelna para a ja jeszcze nic nie kupilam ani jeden rzeczy nawet najmniejszej musze wybrac sie po jakis kocyk reczniczek itp bo ubranek narazie nie kupuje bo dostane wiec zobacze co jest i wtedy cos sie dokupi:)

reklama
widze ze u was zakupy pelna para a ja jeszcze nic nie kupilam ani jeden rzeczy nawet najmniejszej musze wybrac sie po jakis kocyk reczniczek itp bo ubranek narazie nie kupuje bo dostane wiec zobacze co jest i wtedy cos sie dokupi:)

niby masz rację:-D ale były taaaaaaaaaaakie przeceny że jak sztruksowych spodenek za 10 zł nie kupić?:-D albo najmniejszego body na świecie za kilka złotych:-D hehe...tego body to pewnie nigdy nie założę maluchowi:-D ale takie to tycie.... :-D

w przewijakach nałużeczko są takie kołeczki -azbezpieczają przed ruszaniem sie przewijakiem a przez to przed wpadniećiem przewijaka do łużeczka czy spadnieciem z łuzeczka -a tańsze owiele od tego co znalazłas

ola my mieliśmy właśnie taki na łóżeczko i zdał świetnie egzamin, zajmował mało miejsca, leżał na odpowiedniej wysokości, co było komfortowe, bo nie trzeba było się niepotrzebnie nisko schylać, zawsze na nim ubierałam, przewijałam i szykowałam po kąpieli Piotrusia.Łatwo go utrzymac w czystości, nie raz rzadka kupka, która wyleciała bokiem nie była żadnym utrapieniem, bo tylko przecierałam szmatką i już był czyściutki. tym razem też taki kupimy

Ostatnia edycja:
ale szalejecie laski ja szczerze mówiac nic nie kupje bo nie mam jakos weny na kupowanie............. nie wiem dlaczego,moze ze z wiki tak szybko kupowalam a potem pół roku mi to w szafach lezało i doprowadzało mnie do szału!!!!!!!!!!!!

teraz postanowilam ze kupie po nowym roku wszystko za jednym razem i bedzie git.............

wiecie, co?
K. ostatnio poprosil mnie o to, bysmy poczekali do porodu z plcia... No i zaczelam myslec.. I w sumie spodobal mi sie pomysl. Bo i tak po Olafie mamy ciuszki... i tak nie jestem fanka rozu...a jesli cos kupie babskiego i sie okaze, ze chlopak, to najwyzej siostra dostanie dla nowej coreczki.
I w sumie to bedzie dopiero prawdziwe oczekiwanie...
Ale tez juz chce cos kupic...Nie moge sie doczekac :)

reklama
Harsh - podziwiam Cię, ja też tak kiedyś chciałam, ale jak tylko zaszłam w ciążę to mi przeszło :-) zbyt niecierpliwa jestem :-)

Do góry