Hejka :-)
Brakuje mi Was rankiem, oj brakuje. Dobrze, że mam dostawę mobilnego netu pod wieczór, no i...weekend cały.
Widze dzisiaj wesoło na forum, Tosia ale z Ciebie zdolniacha !!! :-) Musze Ci powiedzieć, ze moja mama malowała mi podobne obrazki, a tata śmiał się do rozpuku, a ja tam lubiłam te rysunki , doceniam!
Cześć Kochane

My z Szymeczkiem już jesteśmy w domciu od 4 dni
Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje

Jeszcze nie udało mi się Was nadrobić i nie wiem czy mi się to uda ale postaram się Was nadrabiać w tzw. wolnym czasie

Teraz zmykam bo młody właśnie zaczyna kwilić.
Buziaki i życzę wszystkim miłego dnia
Cieszę się, że juz jesteś, odezwałaś się, już miałam pisać do Ciebie smska, bo się niepokoiłam. :-) Napisz , jak Szymuś, jak Ty się czujesz...oczywiscie jak znajdziesz wolną chwilkę.
Ja dzisiaj także odebrałam smska od JoliMi, jakas opatrznosc sprawila, ze Jola juz wczoraj znalazla sie w szpitalu, tak mialo byc.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, badania i plany... Miłego popołudnia , bedę jeszcze zglądać, mam od godzinki już ten pozyczony necik.:-)Tymczasem chodzę cały czas w pidzamce, z nosa się leje i kaszlę i dzisiaj doszło rozwolnienie, także nigdzie nie wazę się wychodzić.
Kerna trzymaj się !!! :-)