Witam porannie!
lilula wierze w to że faktycznie to czop i myślę że powinnaś byc gotowa bo to będzie jak na moje oko twój czas
wstretnamalpo spokojnie kochana ja też miałam już dość i czekałam i czekałam i nic cholender nic a ja tak bardzo chciałam tu mnei bolało tam i co i d... a wyglądam jak orka... a teraz mam już podejście że i tak przed terminem nie dam rady i po tym co pisłały dziewczyny że czasu nei mają to staram się odpocząć na całego i kożystać z tego czasu który jeszcze mam a na bóle i to wszytsko nie zwracam po prostu uwagi!!! bochyba bym już na łeb dostała i to wyczekiwanie czy się rozkręci mnie dobijało więc teraz sobie wkręciłam że dopiero po terminie urodzę i jest ok
gaja cieszę się, że już lepiej z tym przedszkolem. Swoją drogą to jak widać czasem toaleta potrafi spowodować histerię, ale ważne że już jest ok Tobie na pewno z tym lepiej
maja, gusia no to dziewczynki będziecie czyściutkie od środeczka

Ja tak w tamtym tygodniu latałam no szok i juz myślałam że to oczyszczanie przed porodowe ale jak widać chyba nie bardzo i teraza myślę że może to była jakaś grypka jelitowa
toshi powodzenia na wizycie!!
Ja znowu nie wyspana wczoraj kolejny odcinek pod tytułem rodzinne wypady nocno szpitalne i tym podobne dziwne historie, ale o 1.30 byłam już w domku, po drodze zaliczyłam jeszcze kontrolę drogową bo pasow zapiętych nei maiłam i panowie mnei ścigali i biedni nic nie zarobili. Przyszedł pan mundurowy i pierwsze co "
a pasy to pani nie obowiązują??" Ja mu na to że nie a on "
to wychodzi na to że jest pani w widocznej ciązy chyba że zna pani inny powód" no kabaret mówie wam i jak pan poświecił latareczką na mnei to juz nei był taki cwaniaczek hehe.
A tak z innej beczki to czuję się jak dojrzewająca nastolatka!!! W życiu nie maiłam tyle wyprysków na twarzy!!! Koszmar. Idę jakieś sniadanko zrobić.