reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla mamusiek ;) czyli co warto zrobić lub kupić by ciąża była przyjemnością

lecz moim zdaniem nie mamy zbyt duzego wyboru, a jak jest w jakis sklepach, to ubrania sa zbyt drogie na te parę miesięcy

ja kupuję sporo w H&M, ale nie ciazowych lecz po prostu większe rozmiary, rajstopy w H&M tez fajne znalazlam 100 den, albo takie w kropeczki, wzielam L, naciagam je na sama górę brzuszka i jest bosko :tak:
szczególnie, ze ja mam mały brzuszek i raczej ogromny nie będzie, więc chętnie go podkreślam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No niestety ja się tylko pocieszam że sweterki i bluzki wykorzystam sobie po ciąży ale tak jak płaszcz czy spodnie ciążowe to później się nie przydadzą na codzień a kupić trzeba było i wcale nie tak tanio:/

reklama
widze ze duzo zamawiacie z allegro :) ja nie lubie zamawiac przez internet ale chyba beda zmuszona :-( w UK jest malo sklepow dla kobiet w ciazy a te ktore maja dzialy maternity sa beznadziejne...szkoda slow ....ja nie moge kupowac ubran o rozmiar wiekszych raczej ten sam rozmiar ktory rosnie ze mna :-) urosnie mi raczej brzuszek bo mam taka tylko mala poleczke....moja siostra cala ciaze nosila rozmiar 8 wszystko poszlo w brzuszek i u mnie tak samo bedzie. Musze kupowac ciuszki w sklepach dla kobiet w ciazy tylko, znalazlam 2 czy 3 strony na ktorych jest sporo rzeczy ktore mi sie podobaja :-) i jeden sklep na Hampstead do ktorgo jeszcze sie nie wybralam. Fakt ciuchy bardzo drogie ; spodnie ok 50-80 funtow ,ale czytalam opienie i kobiety nosza rzeczy jeszcze dlguo po ciazy :-) planuje jeszcze jedna dziecko wiec itak sie przyda na nastepny raz

Pozdrawiam i zycze udanych zakupow :)

Do góry