reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

dziewczyny mam pytanie nie wiem czu juz o tym nie pisalam ale strasznie mnie swedzi (na zewnatrz) no wiecie wargi sromowe i ogolnie w tym miejscu.ginka stwierdzila ze to od wkladki ale mnie juz to tydzienmeczy i swedzi i swedzi i czerwone ja sie wsciec juz chce.ona teraz jest na urlopie ni emam jak sie z nia skontaktowac i moje pytanie takie czy moge sie posmarowac Clotrimazolum?

reklama
dziewczyny mam pytanie nie wiem czu juz o tym nie pisalam ale strasznie mnie swedzi (na zewnatrz) no wiecie wargi sromowe i ogolnie w tym miejscu.ginka stwierdzila ze to od wkladki ale mnie juz to tydzienmeczy i swedzi i swedzi i czerwone ja sie wsciec juz chce.ona teraz jest na urlopie ni emam jak sie z nia skontaktowac i moje pytanie takie czy moge sie posmarowac Clotrimazolum?
podłaczam sie tez tak mam od jakiegos czasu...

pod koniec ciazy ponoc latwiej o roznego rodzaju infekcje..... przemywajcie sie bialym jeleniem 2 razy dziennie ....
mozliwe tez ze od wkladki jakiejs zapachowej

Dziewczyny nie wiem o co chodzi, ale latam do kibelka 4 razy dziennie na grubszą sprawę :baffled::baffled: Dodam jeszcze, że nie mam biegunki, tylko po prostu cały czas mi się chce :-p:-p
Na jedno "posiedzenie" wstawałam dzisiaj o 3.30 :confused2::confused2::confused2:

Aha i w nocy w ciągu godziny miałam 3 skurcze w ciągu godziny:baffled::baffled: Potem przeszły... To nie za dużo jak na mój etap ciąży??... ja mam w porównaniu do większości z Was jeszcze duuużo czasu :sorry2::sorry2:

Ale za to zgaga, której nie miałam już ze 2 tyg wróciła :angry::angry:

Ostatnia edycja:
Ja miałam dziś masakryczną noc :-(
Słuchajcie, tak mnie bolą gnaty, że szok. Zasypiam na lewym boku bo zdrowo bla bla bla, budzę się po godzinie z ogromnym bólem biodra. Więc przekładam się na drugi i za chwilę boli mnie drugie. To na chwilę na plecy żeby odpocząć, no to ciężko oddychać. I tak całą noc.
I to tylko te biodra i kolana mi dokuczają... Gdzieś czytałam, że to może być od tego, że dziecko zabiera mi wapń, ma też ktoś takie bóle ?

ja mam bóle kolan, biodra nie dokuczają za to żebra...łoo... no i te bóle jak na okres.... a co do twgo wapnia to nie wiem czy to może być z niedoboru bo ja codziennie piję mleko, zajadam się jogurtami itp. także wątpie żeby mi tego brakowało a i tak boli...
ja wiem że to dziwacznie zabrzmi ale jakoś tak mi raźniej jak sobie czytam te Wasze posty że innym też coś strzyka, boli...itp. wtedy czuje że jestem "normalna" i nie ma co się przejmować tylko tak po prostu już będzie i tyle ;-)

daa wiesz ze ja dzis wlasnie bylam juz 4 razy tylko to jest taka bardziej zadka sprawa.nie wiem czemu.
alicja ja tez tak mialam bola kolana i biodra -włóz sobie miedzy nogi poduszke albo pod nogi i przejdzie.ja odkad tak spie juz nie boli

Mnie cos wczoraj dopadlo i ledwo co chodze, jakby wzgorek, pachwina, nie wiem do konca ale boli ja ruszam konczyna...mam nadzieje ze szybko przejdzie

reklama
clotrimazol, a dopochwowo lactovaginal (oba bez recepty) - dziewczyny, koniecznie! To na 100 procent grzybek.
Clotrimazolem smarować, a lactovaginal raz dziennie na noc.
Dziewczyny Efa dobrze napisala, pamietajcie tylko by lactovaginal trzymac w lodowce
ja wiem że to dziwacznie zabrzmi ale jakoś tak mi raźniej jak sobie czytam te Wasze posty że innym też coś strzyka, boli...itp. wtedy czuje że jestem "normalna" i nie ma co się przejmować tylko tak po prostu już będzie i tyle
Alicja hihhih to ja tez, przynajmniej nie panikuje

Do góry