Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hi, hi, to tak jak u mnieZastanawiałam się właśnie nad bieganiem, ale ciężko mi się zmotywować..Jak to zrobić?

dzięki wielkie!!!Hi, hi, to tak jak u mnie
Chciałam ćwiczyć a6w i tak już zamierzam od 3 tygodni ;-), ale waga po 2 tygodniowym zastoju leci znów w dół, więc jest ok
Wikulaa jak chcesz przepisy z Dukana, to trochę jest tutaj https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2010-f304/majowkowe-przepisy-32328/index26.html
,ale służba zdrowia to tutaj jest kiepska , na wszystko dają paracetamol ,zresztą ze wszystkim się idzie do lekarza 1-szego kontaktu i dopiero on ewentualnie odsyła do specjalisty
Endo to nie koniec świata
Moim zdaniem, jakbym miała wybór, to wydaje mi się, że zastrzyki są skuteczniejsze, niż tabletki, ale to jest tylko moje zdanie ;-). A i jak skończysz zastrzyki i dostaniesz pierwszą miesiączkę, to już można starać się o dzidziusia i wtedy jest bardzo duża szansa, nawet na ciążę mnogą
, a po tabletkach jakiś czas trzeba odczekać. Tuszka i mam dla Ciebie radę: nie czytaj informacji na temat endo w Internecie (oprócz BB 

, bo my się tu nie straszymy

), bo dziewczyny straszą się tam nawzajem, a każdy przypadek jest przecież inny. Jeszcze jedno: my się o dzidziusia staraliśmy nie 3 lata, tylko 3 miesiące (po zastrzykach nie, bo nie miałam pracy na stałe ;-))Nie ma za codzięki wielkie!!!
Jak tam córa???
A Hanuśka jest najkochańsza na świecie
Każdego dnia rano, nawet jak jest moooocnooo głodna, wita nas uśmiechem, w ogóle, to mały śmieszek z niej i gaduła. Ostatnio byliśmy z nią na kontroli u neurologa, żeby sprawdzić, czy wszystko jest ok po tym porodzie kleszczowym. Oprócz tego, że za dużo ściska piąstki i musimy ćwiczyć, jest ok