reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Witam się poniedziałkowo:))
Weekend miałam intensywny więc mało czasu na bb było,teraz postaram się was nadrobić:)

baby2012 witamy na naszym wątku.
Napisz nam coś więcej o sobie jak możesz.
samaola mam nadzieję że i Ty nie długo będziesz posiadała taki brzuszek jak Twoje przyjaciółki:)Tego Ci życzę!
ewula00 witaj na naszym wąteczku:)
Agatkaak jeszcze "chwilę: i Ty doczekasz się takiego maleństwa:)
devi dostałaś pw?
Anna25 gdzie jesteś?
Daffi co u Ciebie?
ilonka26 fajnie że weekend zaliczasz do udanych:)
Misia jak się czujesz?
Wika zdrówka dla Igorka życzę,mam nadzieję że szybko mu odpuści to uczulenie:)

Jeżeli kogoś pominęłam to mocno przepraszam ale pamięć już nie ta niestety co w młodości:))

Życzę miłego poniedziałku wszystkim!!

reklama
Czesc dziewczyny :))

Z Igorem już jest ok :)) Uczulenie już mu całkowicie zeszło :)) Za to ja czuję się coraz gorzej :((( Katar nie ustaje :((( I ogólnie czuję się źle!!!
Daffodill- mam w domu też to psikanie do nosa Xylorin i nie wiem czy mogę go użyć, bo nie mam do niego ulotki i narazie leczę się tylko Euphoribium i tym syropem *spam*.
Baby witaj i się rozgość :)))
Agatka- aha, czyli ty robisz studia systemem 3+2 ???? Teraz licencjat a potem dwuletnie uzupełniające mgr??? No to rzeczywiście możesz mieć jeszcze dużo zajęć :( ALe rozumiem, że zdecydowałaś się na tą pracę??? Czy się jeszcze zastanawiasz??
Cześć Agnieszka- no tak, starość nie radość :)))))))) A Ty już do najmłodszych nie należysz, więc i pamięc nie ta!!!!!!!!!, hihihihi

Ja też chcę być już w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Aga- pw doszła, dziękuje :)
wika- widzę, że przeziębienie wiąż Ciebie trzyma ale czy posłuchłaś forumowych kolażanke i weekend odpoczełaś pod cieplutką kołderka?? wracaj do zdrowia :) a powiedz, jak długo chcesz karimić Igorka piersią??
Baby- witam :)

w czwartek ide do gina, może uda się wywołać @ przed urlopem i będę miec juz problem z głowy . Nie wiecie może po ile dniach powinna pojawić sie @ gdy się wywołuje tabletkami??

Jak Mały skończy roczek, czyli myślę, że tak od marca ruszymy :)))
ooo to super,my też jakoś na początku roku więc może uda nam się w tym samym czasie:)
Aga- pw doszła, dziękuje :)

w czwartek ide do gina, może uda się wywołać @ przed urlopem i będę miec juz problem z głowy . Nie wiecie może po ile dniach powinna pojawić sie @ gdy się wywołuje tabletkami??

spoko,nie ma za co:)
a co do tabletek to chyba od 3 do 5 dni ale nie jestem pewna:-/

Hej :happy:
Agniesia dziekuje. Czuje sie nawet dobrze tylko piersi napuchły i bolą:szok: wysypało mnie strasznie na twarzy i brzuch troszke ciągnie. Tak to jest super naprawde:happy:

Hej :happy:
Agniesia dziekuje. Czuje sie nawet dobrze tylko piersi napuchły i bolą:szok: wysypało mnie strasznie na twarzy i brzuch troszke ciągnie. Tak to jest super naprawde:happy:

Misia to super że ogólnie wszystko ok:)
A reszta małych dolegliwości,czy wypryski szybko pewnie zginą więc spokojnie:)

Wika- biedny Igorek dobrze,że już ok, trzymam kciuki żebyś i ty wyzdrowiała szybciutko zdrówka życzę.

Baby2012- witaj w naszym gronie.
Devi- o masakra 6 zł za piwo i to standard:szok:szok.
Daffodill- i jak tam są oznaki nadchodzącej @:-pczy nie ma?????
Misia- dzidzia napewno teraz rośnie jak na drożdżach i na kolejnym usg będzie już dużym maleńkim człowieczkiem:tak:.

Ja byłam z M wczoraj u dzidziusia jest identyko jak jego bracia totalny "klonek" śliczny i malusi , mój M pierwszy raz widział takie maleństwo i ciągle powtarzał z niedowierzaniem "jaki maluśki":tak:;-), a jak mały zrobił kupke i został odwinięty do przewinięcia to był w jeszcze głębszym szoku ,że to taka maluśka istotka:) no cudny jest poprostu i już dziś wyszli do domku bo i on i mama zdrowi jak rybki, więc wszystko gra.
Byłam wczoraj u teściówki jak wracaliśmy ze szpitala bo to prawie po drodze siedzieliśmy 2 godziny i nawet herbaty nie wypiliśmy:eek: ,ale tam to standard więc w szoku nie byłam tylko głodna jak diabli ,ale teściu nam dał grzybków i sobie na kolacje w domku usmażyliśmy jami jami:tak: tam na przeciwko szpitala też jest las i nazrywaliśmy 5 zajączków ,ale robiło się późno i koniec końcy teściowi zostawiliśmy te zajączki ,a on nam w zamian dał od siebie innych grzybków ,ale ja sie nie znam więc nie powiem jakie to były , mói teściowie mieszkają pod lasem więc ciągle mają grzybków pod dostatkiem w sezonie.

reklama
Czesc dziewczyny :))

Z Igorem już jest ok :)) Uczulenie już mu całkowicie zeszło :)) Za to ja czuję się coraz gorzej :((( Katar nie ustaje :((( I ogólnie czuję się źle!!!
Daffodill- mam w domu też to psikanie do nosa Xylorin i nie wiem czy mogę go użyć, bo nie mam do niego ulotki i narazie leczę się tylko Euphoribium i tym syropem *spam*.
Baby witaj i się rozgość :)))
Agatka- aha, czyli ty robisz studia systemem 3+2 ???? Teraz licencjat a potem dwuletnie uzupełniające mgr??? No to rzeczywiście możesz mieć jeszcze dużo zajęć :( ALe rozumiem, że zdecydowałaś się na tą pracę??? Czy się jeszcze zastanawiasz??
Cześć Agnieszka- no tak, starość nie radość :)))))))) A Ty już do najmłodszych nie należysz, więc i pamięc nie ta!!!!!!!!!, hihihihi

Ja też chcę być już w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!

a czemu nie wiesz czy mozesz go uzyc? czyzby cos przeczylam????

Do góry