Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aga- pw doszła, dziękuje
wika- widzę, że przeziębienie wiąż Ciebie trzyma ale czy posłuchłaś forumowych kolażanke i weekend odpoczełaś pod cieplutką kołderka?? wracaj do zdrowiaa powiedz, jak długo chcesz karimić Igorka piersią??
ooo to super,my też jakoś na początku roku więc może uda nam się w tym samym czasie
a czemu nie wiesz czy mozesz go uzyc? czyzby cos przeczylam????
ja tam się nie znam na przewidywaniu płci dziecka ale jeśli syfki na twarzy wróżą dziewczynke to ja poproszę bo mi się po cichu marzy taka mała księżniczkaniestety geny wskazuja na większe prawdopodobieństwo na chłopca....
Czesc Dziewczynki jesli moge sie wypowiedziec to Blania mialam bardzo duzo krostek i zaskorniakow, skora byla taka nie ladna i nawet kroste na brzuchu pod pekiem mialamja tam się nie znam na przewidywaniu płci dziecka ale jeśli syfki na twarzy wróżą dziewczynke to ja poproszę bo mi się po cichu marzy taka mała księżniczkaniestety geny wskazuja na większe prawdopodobieństwo na chłopca....
mam do dzis slad , podobno dziewczynka jest brzydka skora pryszcze sie ma i rozne alerigiie skorne,
i am sie wieksze owlosienie na plecach czy wokolo brodawki 
noi wyglada sie na ladniejsza 
dziewczynka odbiera urode

serio