reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
gosia - lekkie wozki sa dla lalek, musi byc troche wagi bo musi utrzymac dziecko. jak bedziesz jezdzila gondolka, to zeby ci sie nie polamal. latem spotkalam kolezanke i wlasnie mowila mi o jakims - nie pamietam nazwy! i normalnie jej sie stelaż zlamal!!!! dostala zwrot kasy i dolozyla i wzieli mutsy..

Ja już furę mam w domu - nie jest to co prawda szczyt marzeń, ale odkupiłam za nieduże pieniądze, solidny jest i w dobrym stanie - a to mi się libi ;)

ja się zastanawiam nad tym wózkiem z taco - jumper, widziałam kilka "na żywo", wyglądają ładnie, ale się zastanawiałam jakie są w prowadzeniu i w ogóle..
Nowy wielofunkcyjny kosztuje ok 1200 zł, więc kupiłaś po super cenie:-)

reklama
ja się zastanawiam nad tym wózkiem z taco - jumper, widziałam kilka "na żywo", wyglądają ładnie, ale się zastanawiałam jakie są w prowadzeniu i w ogóle..
Nowy wielofunkcyjny kosztuje ok 1200 zł, więc kupiłaś po super cenie:-)
Ja nawet byłam zdziwiona bo prowadzi się zadziwiająco lekko i płynnie, co prawda nie lubię jak mi przednie kółka latają we wszystkie strony ale można je zablokować. A resztę się sprawdzi w praniu. Ten sam model widziałam za podobną cenę w komisie w Mikołowie, ale się nie przyglądałam i nie pytałam czy wszystkie części. Zresztą w tym komisie mieli mnóstwo wózków

Do góry