reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Pawlik wykompany poszedl spac z Tatusiem ;]

ja mialam piec tort <zobaczycz czy biszkopt wyjdzie> bo jutro rocznica slubu juz 3 :o to byłaby okazja... a okazało sie ze jajek nie mam !! :( wkurwilam sie tylko ;/ i odechciało mi sie piec jutro z Pawłem ten tort ;/ chyba wezme sie za jakies zwykłe ciasto :( z kremem serowym co na tort by szedł eh ...

Zazdroszcze ci, ze maz moze ci uspic malego... u mnie niestety albo cyc, albo nie usnie...
Nasza rocznica slubu tez we wrzesniu i tez trzecia w tym roku, tylko ze 29.09, bralam wiec slub 2 tyg. po tobie:)

reklama
Zazdroszcze ci, ze maz moze ci uspic malego... u mnie niestety albo cyc, albo nie usnie...
Nasza rocznica slubu tez we wrzesniu i tez trzecia w tym roku, tylko ze 29.09, bralam wiec slub 2 tyg. po tobie:)
a my 5 rocznice obchodzimy 17 września :-) i szykujemy imprezkę ze znajomymi, ale nie z okazji rocznicy, tak się nam zbiegło ;-) o torcie nie pomyślałam, a powinnam chyba ;-p

Pawlik wykompany poszedl spac z Tatusiem ;]

ja mialam piec tort <zobaczycz czy biszkopt wyjdzie> bo jutro rocznica slubu juz 3 :o to byłaby okazja... a okazało sie ze jajek nie mam !! :( wkurwilam sie tylko ;/ i odechciało mi sie piec jutro z Pawłem ten tort ;/ chyba wezme sie za jakies zwykłe ciasto :( z kremem serowym co na tort by szedł eh ...

tez mialam piec ciasto, a zapomnialam kupic jajek. bylam w tesco, ale glowa mnie rozbolala, mala bez drugiej drzemki zaczela marudzic, a lista zakupow zostala w domu.proszkku do pieczenia tez nie kupilam.ani marcepanu :)) mial byc battenberg cake dla mojego, bo lubi

wczoraj tez mielismy dyskusje i moj stwierdzil,zebym wlasnie dawala malej klapsy po raczkach jak mnie tak szczypie i ciagnie za wlosy. robi to juz prawie bez przerwy, najgorzej przy usypianiu, wtedy wyrywa mi srednio ze 30-40 wlosow. kiedys policzylam :/ poza tym, juz kilkakrotnie w przedszkolu zdarzylo sie,ze albo pociagnela chlopczyka za wlosy, albo dzis np "przeorala" rozcapierzonymi lapkami twarz dziewczynki. malo zawalu nie dostalam. moge mowic nie i nie,ale nic to nie daje, po sto razy odsuwam jej rece, wyciagam wlosy z garsci, sycze z bolu, robie smutne minki, udaje,ze placze i tak bez konca. czasami sie simieje i wrecz rzuca sie w moim kierunku albo rozdziera sie wnieboglosy, jakbybm ja mordowala (to zwykle, jak jest bardzo zmeczona)
i jezeli nie klapsy to niby co ma na nia zadzialac. poza tym sorry ale nie wydaje mi sie,zeby lekki klaps w reke byl aktem przemocy wobec dziecka. te, co mieszkaja w uk, moga sie na wlasne oczy przekonac, jak powyrastaly angielskie dzieci bezklapsowe. zero szacunku dla nikogo i strach z domu wyjsc. a to, co sie dzieje w szkolach to jakas masakra

Jeju troche wam zazdroszcze tych rocznic ślubu. My zyjemy na kocia łape, w sumie nie wiem czemu nie bierzemy ślubu. Czesto o tym rozmawiamy, ale jakoś nie wychodzi. Marzy mi sie biała suknia, wiele razy ogladam na allegro ;-) Troche sie obawiam ze im dluzej tak zyjemy tym trudniej bedzie sie zmobilizowac. My z moim N bedziemy mieli 12 pażdziernika 8 rocznice poznania.

ja od pocZatku powiedzialam ze ja kąpie Pawła a on usypia :)

a my 5 rocznice obchodzimy 17 września :-) i szykujemy imprezkę ze znajomymi, ale nie z okazji rocznicy, tak się nam zbiegło ;-) o torcie nie pomyślałam, a powinnam chyba ;-p
hehe ja mam 6 rocznice 18 września :))

a ja 18-go świętuję poprawiny ;-) he... wrzesień to piękny miesiąc na śluby i popularny na forum ;-)
hehehe rocznicowy wrzesień :)
Jeju troche wam zazdroszcze tych rocznic ślubu. My zyjemy na kocia łape, w sumie nie wiem czemu nie bierzemy ślubu. Czesto o tym rozmawiamy, ale jakoś nie wychodzi. Marzy mi sie biała suknia, wiele razy ogladam na allegro ;-) Troche sie obawiam ze im dluzej tak zyjemy tym trudniej bedzie sie zmobilizowac. My z moim N bedziemy mieli 12 pażdziernika 8 rocznice poznania.
hehe to na co czekacie :))) suknie jak cos mam do sprzedania ;)

Dobre pytanie ;-)

No wlasnie, bierz faceta w troki i do slubu:) hehehe. My juz nie obchodzimy rocznic poznania ani bycia razem (oj, ile to by juz bylo....moze z 10 lat juz), za duzo by obchodzic swiat w roku:)
My tez siedzielismy razem tyle czasu i jakos nie bylo jak sie zabrac do slubu, nigdy nie bylo czasu itd. w koncu jakos poszlo i nie zaluje, bo jednak suknie biala z welonem to tylko raz jest szansa w zyciu nalozyc:) skus sie na Kasiuli propozycje hehe:)

reklama
No wlasnie, bierz faceta w troki i do slubu:) hehehe. My juz nie obchodzimy rocznic poznania ani bycia razem (oj, ile to by juz bylo....moze z 10 lat juz), za duzo by obchodzic swiat w roku:)
My tez siedzielismy razem tyle czasu i jakos nie bylo jak sie zabrac do slubu, nigdy nie bylo czasu itd. w koncu jakos poszlo i nie zaluje, bo jednak suknie biala z welonem to tylko raz jest szansa w zyciu nalozyc:) skus sie na Kasiuli propozycje hehe:)
hahah no ;) na grosze oddam :D tyle ile wzrostu masz ;)

Do góry