reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Mam prawie tydzień zaległości w czytaniu i odpisywaniu i chyba jest to nie do nadrobienia.. produkcję macie masową!
Zastanawiam się jak Wy znajdujecie czas na BB by być tu na bieżąco. .:szok::szok:.
U nas tydzień przygotowań przed chrzcinami więc nie mam za wiele czasu na nic... A że impreza w domu to sporo pracy przed nami..:szok:
Dziś byliśmy na katechezie dla rodziców i chrzestnych i Nelcia skwitowała wszystko kupą, którą nam aż nogawkami wylatywała.... Mam schizę, że w niedzielę też coś takiego zrobi i nie wiem co tedy poczynię.... Postanowiłam, że w niedzielę po mszy robię sobie przerwę w diecie eliminacyjnej, ściągam pokarm, którym będę mogła nakarmił Kornelkę i postanawiam korzystać z dobrodziejstw stołu :-) Będę ściągała pokarm i niestety wylewała ale mam już tak serdecznie dość diety,z której musiałam wyeliminować białko krowie, kurze i banany, że potrzebuję choćby jednego innego dnia.. Zastanawiam się tylko kiedy będę mogła znowu zacząć karmić.. Jak dużo czasu potrzeba gdy od niedzieli np od 20 nie będę jadła niczego zakazanego - by bezpiecznie nakarmić piersią? Sądzę, że w poniedziałek wieczorem powinno być już ok co Wy na to?? Jak sądzicie?

reklama
Dzień dobry:-D

nadika - fajnie, że Natuś już sobie zabawki chwyta:tak:
zyrraffka - ja robiłam podobnie jak koriander wkładałam i odkładałam do łóżeczka
avena - i co wybierasz się do lekarza?
Lencja - ja też mam chrzciny teraz, ale się wycwaniłam i robię w restauracji, więc nie mam przygotowań co najważniejsze sprzątania potem:-D
hefi - co u ciebie? nic ostatnio nie piszesz.. jak tam Julcia dalej płacze przez sen i wyma****e rączkami?

hefi - co u ciebie? nic ostatnio nie piszesz.. jak tam Julcia dalej płacze przez sen i wyma****e rączkami?

u nas ok :) podczytuje w miare regularnie ale na odpisywanie ostatnio brakuje czasu bo korzystaslismy z w miare ladnej pogody i z tego ze mąż w domu :) Teraz siedze z Julka na rekach bo nie chce sie zdrzemnac.
Z placzem lepiej póki co. Z wymachiwaniem jeszcze nie dokońca :(
dzisiaj idziemy na szczepienie :( a później obiad u tesciowej wiec bedzie mial kto bawic marude :)

avena i jak nocka??

u nas nocka poszczepienna na szczęście bez gorączki i marudzenia.

czy wasze szkraby też chętnie wpatrują sie w telewizor?

Czwarta
Witam się czwartkowo . Jasiek troszke drzemie
zyraffka - Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro Ja mam chustę od pentelki Dziewczynom poleciłam jak tylko kupiłam i widze że się sprawdza jak u mnie. Cena jest bardzo ok a jakość super! Polecam
Lena - super fotki , pogoda Wam dopisała!
Ewus- bardzo się ciesze że wszystko wraca do normy!
Emalia - ja na kupki Dicoflor uzywam i działa
Mój Jasiek od ponad tygodnia zasypia o 21 budzi się o 6 30 :) mam nadzieję że juz tak zostanie. Kupiłam w niedziele na licytacji książeczkę tiny love którą polecałyście , czekam aż przyjdzie przesyłka.

Lencja ja bym odczekała te 24 godziny dla pewności i życzę smacznego :-D

Mój jest już telemaniakiem :-) dlatego staram się z nim nawet nie zbliżać do telewizora.

Witam i ja. Dzisiaj za oknem szaro, buro i ponuro. Wrr.. Wczoraj byłam na udanym grzybobraniu, a dzisiaj będę robiła krokiety z grzybami i żółtym serem. MNiam....
Tak czytam o tych waszych chrzcinach i sie ciesze ze mam to za sobą. Mały mi nie chce spac a mam komodę do złożenia, którą mi mąż kupił w biedronce, a on takich rzeczy sie nie tyka. Wszystkie meble w domu składałam, ale ja to lubie.
Dla fanek przypomninie- Dzisiaj nasz Gregory H :) Nie moge soe doczekac :)

Avena- dzisiaj kupie, bo już 6 dni nie robi.

reklama
Czwarta
Witam się czwartkowo . Jasiek troszke drzemie
zyraffka - Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro Ja mam chustę od pentelki Dziewczynom poleciłam jak tylko kupiłam i widze że się sprawdza jak u mnie. Cena jest bardzo ok a jakość super! Polecam
Lena - super fotki , pogoda Wam dopisała!
Ewus- bardzo się ciesze że wszystko wraca do normy!
Emalia - ja na kupki Dicoflor uzywam i działa
Mój Jasiek od ponad tygodnia zasypia o 21 budzi się o 6 30 :) mam nadzieję że juz tak zostanie. Kupiłam w niedziele na licytacji książeczkę tiny love którą polecałyście , czekam aż przyjdzie przesyłka.
mian

A ile dajesz dziennie? U mnie bez zmian. Zaś 6 dni czekania.

Do góry