Kasiula1982
Fanka BB :)
witam i ja 
w ten weekend również Fifi ma chrzest
my robimyu moich rodziców w domu, jedzenie zamówiłam w cateringu, tylko ciasto i tort we własnym zakrese, z czego tort tez zamówiłam
musze dzis się zorganizowac i do sposiedzi isć
największą schizę mamy z chrzestną- od bierzmowania 10 lat temu nie był a u spowiedzi i jak jej ksiądz rozgrzeszenia ni da? bo ona to bujne życie prowadziła..... więcej się nie dam na takie ustępstwo namowić, że to męża siostra i on byy bardzo chciał...
u nas ładna pogoda, w planach mamy spacer i wypad do lumpeksu
a potem spowiedź 
w ten weekend również Fifi ma chrzest
największą schizę mamy z chrzestną- od bierzmowania 10 lat temu nie był a u spowiedzi i jak jej ksiądz rozgrzeszenia ni da? bo ona to bujne życie prowadziła..... więcej się nie dam na takie ustępstwo namowić, że to męża siostra i on byy bardzo chciał...
u nas ładna pogoda, w planach mamy spacer i wypad do lumpeksu
Paracetamol dostała o 18 i to w najmniejszej dawce i czyżby aż tak podziałał?W każdym razie nie obudziła się z płaczem i rano też była spokojna i radosna że hoho, uśmiechała się cały czas. Więc już nie wiem co to. Do lekarza narazie nie idę, zobaczymy jak dzisiaj będzie, może to wcale nie ząbki
Widze że mu ten katar coraz bardziej przeszkadza i w nocy nie może przez to spać - dzisiaj to była jakaś masakra - od 2 się wircił i rzucał.
, pielegniary nie ma, a ta pinda powiedziala mi ostatnio we wtorek,ze w czwartek ona bedzie i kuzwa nie było jej
głupia jakas.
,no,ale koniec końcow w końcu usunął i wstał o 7:15 :-)