reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ita- nie zostawlabym z osobą, ktora nie zna dziecka... Najprędzej zabrałabym dziecko z sobą ale to chyb "nie wypada" ;/

ewela- w rossmanie ale w puszce 800g za 32zl a ja akurat puszkę potrzebuje, bo tak to wcale cenaatrakcyjna nie jest jak sie na ilosc mleka patrzy.

taka duza puszka to by mi sie przydała :)

A powiedzcie mi,czy jak mały ma kaszelek lekki i czasem kichnie to moze przyjac szczepionke ?

reklama
Dziesiata :)

Agast, ewelinka wczoraj dolaczylam do robiacych brzuszki, na razie poczatek wiec jest ok :) Ja chce sie pozbyc tego flakaaa!!!Mam nadzieje ze mnie troche zmobilizujecie :p eagle nie poddawaj sie, bedzie razniej!
ewus widze ze tryskasz szczesciem, a my razem z toba :))
ewela a co u was jest na pampersach tutaj wszystkie maja rysunki z Ulicy sezamkowej, a te dla starszych dzieci (chyba od 4) maja cale historyjki. A to pogotowie brzmi interesujaco, napisz cos o tym?
gosiagro, Agi slicznie wygladalyscie!! Gratuluje udanej imprezy
ita skoro to nie jest daleko to moze Tymek po prostu z wami pojedzie?
uciekam grzac parowki

dzięki dziewczyny
zabrać na pogrzeb to Go nie chcę:baffled:bo to jednak pogrzeb
a z tą niańką to nie jest tak że on jej nie zna, zna ją tylko u niej w domu nie był, on ją lubi śmieję się zawsze do niej

ewelina- fajnie ze nie jestem sama z tymi cwiczeniami. Mam nadzieje na brzuszek- kaloryfer za 40 dni :):) No i ja mam zakwasy juz dzis!!!

Dziewczyny gdzie jest jakas promocja na pampersy?????????
witam się i ja
zaraz poodpisuję wiecej
Agast
- ja kupowałam w Superpharm 94 sztuki pampków za 44 zyle. tydzień temu , pewnie jeszcze jest ta promocja.
A dziewczyny uzywacie już 3 czy jeszcze 2? bo ja kupiłam jedne opakowanie 2 i jedno 3
Ewela , Agast - W rossmanie jest promocja tylko na na activ 2 i 3 a jedynkę aktiva kupiłam wczoraj w rossmanie po 38,99 bodajże ! i to jest 900g nie 800. W rossmanie jest najtańsze bo w carefurze kosztuje 40,99. Ewela chyba używa tego w tekturowym pudełki\u. Patrzyłam na nie i małe opakowania w rossmanie kosztują około 12 złotych
Mnie się wydaje Agast że jak kupujesz duże opakowanie to raczej jest to bardzo opłacalne bo za małą 400g puszkę nan active 1 musisz zapłacić od 26-28 złotych jak kupisz 2 to zapłacisz 52-56 złotych a kupując duzą za nawet 4 dychy oszczędzasz około 12 złotych i masz 100g więcej proszku

Ostatnia edycja:
Gosiagro, Agi - super że chrzty udane, świetnie wyglądaliście
Hefi - a z jakim się urodziła? Lekarz tak badając palcem może nie zauważyć że się zmniejszyło np o 1-2 mm:tak:
zyraffka - ja moją do snu uspokajam i wyciszam w dzień i jak widzę że oczy się kleją to do łóżeczka i zaśnie sama, oczywiście zdarzy się że nie chce i odrazu jest łeeeee to wtedy wyciągam i od nowa, albo do wózka i w wózku zasypia, ale to różnie bywa, czasem jest chętna do współpracy a czasem nic nie pasuje. Jedynie wieczorem, po karmieniu do łóżeczka i kimono.
emalia - zdrówka
Agast - ja byłam w weekend w rossmanie i u mnie pampki po 55:/ nie było takich promocji, chyba że wykupili wszystkie promocyjne:tak:
Ewela - fajna sprawa z tym pogotowiem, już gdzieś to słyszałam i to chyba sprowadzane z niemiec mają te pampki, ciekawe jaka cena
ita - z takim maluszkiem to raczej bym nie pojechała na pogrzeb, a na grób się wybierzesz w innym terminie. Ja tak miałam w zeszłym roku, zmarł chrzestny męża a my na wakacjach i dopiero po powrocie pojechaliśmy na grób, wiem że to ostatnie pożegnanie, ale życia mu się tym nie wróci, a liczy się ogólnie pamięć i szacunek. Obdzwoniłam wtedy wszystkie koleżanki co robić i wszystkie były tego zdania.

witam się i ja
zaraz poodpisuję wiecej
Agast
- ja kupowałam w Superpharm 94 sztuki pampków za 44 zyle. tydzień temu , pewnie jeszcze jest ta promocja.
A dziewczyny uzywacie już 3 czy jeszcze 2? bo ja kupiłam jedne opakowanie 2 i jedno 3
ja już od dłuższego czasu używam 3, ale Igula jest duża już z 7 kg będzie miała

kurcze dziewczyny co byście zrobiły na moim miejscu?...a więc od początku...wczoraj zmarł mojego T. wujek:-( i w środę jest pogrzeb, i w sumie chciałabym jechać bo Go bardzo lubiłam i on mnie też, zawsze bardzo się cieszył jak przyjeżdżaliśmy, a to jest ostatnie pożegnanie.pogrzeb jest kilkadziesiąt km od naszego miejsca zamieszkania więc nie byłoby nas kilka godzin.niestety moi rodzice nie mogą zająć się Tymim bo będą w pracy ale mogę Go zostawić zaufanej "niańce" ale on nigdy u niej nie był...zostawiłybyście?czy lepiej nie jechać, tylko kiedyś wybrać się na grób...
ja bym chyba nie zabrała bo to jednak pogrzeb a zostawić raczej też nie, wg mnie najlepsze wyjście to pojechać innym terminie
Dziesiata :)

Agast, ewelinka wczoraj dolaczylam do robiacych brzuszki, na razie poczatek wiec jest ok :) Ja chce sie pozbyc tego flakaaa!!!Mam nadzieje ze mnie troche zmobilizujecie :p eagle nie poddawaj sie, bedzie razniej!
ewus widze ze tryskasz szczesciem, a my razem z toba :))
ewela a co u was jest na pampersach tutaj wszystkie maja rysunki z Ulicy sezamkowej, a te dla starszych dzieci (chyba od 4) maja cale historyjki. A to pogotowie brzmi interesujaco, napisz cos o tym?
gosiagro, Agi slicznie wygladalyscie!! Gratuluje udanej imprezy
ita skoro to nie jest daleko to moze Tymek po prostu z wami pojedzie?
uciekam grzac parowki
może wszystkie wzajemnie będziemy sie motywowały, będzie raźniej
witam się i ja
zaraz poodpisuję wiecej
Agast
Ewela , Agast - W rossmanie jest promocja tylko na na activ 2 i 3 a jedynkę aktiva kupiłam wczoraj w rossmanie po 38,99 bodajże ! i to jest 900g nie 800. W rossmanie jest najtańsze bo w carefurze kosztuje 40,99. Ewela chyba używa tego w tekturowym pudełki\u. Patrzyłam na nie i małe opakowania w rossmanie kosztują około 12 złotych
my juz od dawna używamy pampersów 3 bo 2 bardzo ściskały Tomusiowi nóżki a też duzy chłopak,miesiąc temu ważył prawie 6 kg, w czwartek idziemy na szczepienie zobaczymy ile tym razem przybyło bo nie mam co do tego wątpliwości- mój kręgosłup także :)

witam się i ja

Mnie się wydaje Agast że jak kupujesz duże opakowanie to raczej jest to bardzo opłacalne bo za małą 400g puszkę nan active 1 musisz zapłacić od 26-28 złotych jak kupisz 2 to zapłacisz 52-56 złotych a kupując duzą za nawet 4 dychy oszczędzasz około 12 złotych i masz 100g więcej proszku

ale kupilas w puszce to mleko aktiv? Bo paula ma mi kupic w rossmanie i musze wiedziec

koriander ,a gdzie ty kupujesz te pampki z ulicy sezamkowej w polsce?

N u nas wlasnie jest cos takiego jak te pogotowie,bo oni tez maja te pampersy dla starszych osob wiecie i normalnie przywoza, nawet 1 op jak chcesz . Mowie wam zobacze jak mi sie beda konczyc to zadzwonie do nich.

witam się i ja
zaraz poodpisuję wiecej
Agast

ja już od baaaaardzo dawna używam 3 i myślę że niedługo przejdziemy na czwórki:)

oooo widzę że coraz więcej osób robi A6W namawiam męża żebyśmy też zaczęli, we dwójkę zawsze łatwiej się zmobilizować, ale narazie poza namowami nic nie zrobiłam...:zawstydzona/y:

wczoraj byliśmy na kabarecie ani mru mru i powiem Wam że super:-)i cieszę się że się troszkę rozerwaliśmy:tak:

a ile chrztów wczoraj było:tak:Aga Gosiagro ślicznie Wasze dziewczyny wyglądały:-)ciekawe jak Lencja i Kasia?

zyraffka cierpliwości co do sytuacji z teściem...gratuluję zabaw Łukaszka stopami:tak::tak::tak:

Perfecta jakie cuda upolowałaś za niewielkie pieniądze a ta książeczka....:-Djejka szkoda że u nas takich cen nie ma, na bazarze jak byłam to za kurteczki dziecięce chcą 20-25zł za koszule 12-15 tak samo bezrękawniki, jak coś byłoby rewelacyjne to można kupić ale tak to ws normalnych lumpkach mam taniej

nadika udanego wypoczynku

Klementinka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-) i jak z wyjazdem do Polski?

ita- to mój przepis :) Mniam!!!! Ja na razie sobie odpuszczam takie dania bo mnie waga moja dobija.. wrrr..
w takim bądź razie Tobie za niego dziękuję:tak:pycha:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ale kupilas w puszce to mleko aktiv? Bo paula ma mi kupic w rossmanie i musze wiedziec

koriander ,a gdzie ty kupujesz te pampki z ulicy sezamkowej w polsce?

N u nas wlasnie jest cos takiego jak te pogotowie,bo oni tez maja te pampersy dla starszych osob wiecie i normalnie przywoza, nawet 1 op jak chcesz . Mowie wam zobacze jak mi sie beda konczyc to zadzwonie do nich.
Ewela - Tak ja kupuję w puszce ja od początku karmienia sztucznym karmię Jasia tym w puszce bo jest wzbogacone o żelazo i jeszcze tam jakieś składniki ma uodparniające tak jak mleko mam. Polecam

Do góry