reklama
stellaDODO
Fanka BB :)
dziewczyny jak się zabezpieczacie?
Mi lekarz przepisał Cerazette. Na naszym forum jest tylko kilka opinii na ten temat.
Mi lekarz przepisał Cerazette. Na naszym forum jest tylko kilka opinii na ten temat.
C
cobra18
Gość
ja sie ze strachu przed ciaza nie seksuje.chce miec spirale,ale nie chce mi lekarz zalozyc;/
moja funfelka ma 2 op do sprzedania za 30zl 1szt. Ja uzywam prezerwatyw :-)
A pamki tu sa tanie happy Pieluszki - Sklep Internetowy Bli
No więc potwierdzam, ze w promocji jest tylko Nan 2 i 3 ale!!! puszka NAN activ 1 400g kosztuje 21zl, a w carfurze duza puszka (800g!!! sprawdziłam) kosztuje 35zl, a Rossmanie 900g 38zl. Pudełko 350g 12,49. Kupując 3 pudełka masz 1050g mleka za niecałe 38zlWniosek z tego taki ze najbardziej opłaca sie kupowac w małym pudełku!!!!!!!!!!!
A pampersy w Rossmanie tylko w rozm 5 są w promocji ;/
Kasiulka- od dzis W Lidlu jest nowa gazetka i nie ma pampkow w promocji :/
Kupiłam w Rossmanie na próbe dwie pieluszki Baby Dream. Uzywała ktoras?
Agast - pampersy były w promocji w superpharm Kupowałam tydzień temu pampersy 94 nr 2 i 82 nr 3 za około 44 zlote paczka
Co do nana w kartonikach to ono chyba jest bez żelaza nie?
bo te w puszkach które ja kupuję ma żelazo lc pufa i jeszcze jakieś probiotyc\ki czy coś , nie wiem jak te kartonowe
I chyba jutro carrefur zaliczę by kupic te 800gr
Co do zabezpieczenia to my prezerwatywy ale rzadko i dostaliśmy receptę na taką tabletkę pod tytułem " W razie potrzeby zbić szybkę"
A tak przy okazji na forum znalazłam link do porad odnosnie zywienia i wprowadzania produktów.
Własnie sobie lookam bo mój Jasiek tak lubi obserwować jak jemy i przy tym tak mlaska i nasladuje że je tak jak my że juz nie mogę się doczekac końca 4 miesiąca
http://www.osesek.pl/podstawy-zywienia-dziecka/jadlospis-doskonaly.html
Ostatnia edycja:
Kasiula1982
C
cobra18
Gość
żyję jeszcze i co najważniejsze nie zostałam aresztowana za zabójstwo
zaraz mam gości, więc zamieszczę tylko fotkę a poczytam jak się znajdzie troszkę czasu
Zobacz załącznik 285379
przystojny ten Pan obok

reklama
Kasiula1982
ten młodszy czy starszy??przystojny ten Pan obok![]()
![]()