reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
no jakoś nie jestem przekonana, podobno zarodek jest widoczny dopiero około 5-6 tygodnia ciąży w zależności od aparatu. a temperatura wzrosła dopiero po zażyciu luteiny, więc owulacji raczej nie było :( pewnie to grypa jelitowa, bo mi w szkole dzieciaki chorują :)

wikulaa, ja zawsze mam clo od 3 do 7 d.c a luteinę od 16 do 25 d.c :)

reklama
no jakoś nie jestem przekonana, podobno zarodek jest widoczny dopiero około 5-6 tygodnia ciąży w zależności od aparatu. a temperatura wzrosła dopiero po zażyciu luteiny, więc owulacji raczej nie było :( pewnie to grypa jelitowa, bo mi w szkole dzieciaki chorują :)

wikulaa, ja zawsze mam clo od 3 do 7 d.c a luteinę od 16 do 25 d.c :)
Zarodka moze by nie bylo widac, ale powikszona macice i jajniki owszem.

właśnie, o jajnikach bym zapomniała, bolały potwornie w weekend, teraz już spokojnie :) endometrium było dość solidne, 13 mm, jajniki takie dość normalne 3,5x2 i 3x2 :) to możliwe, żeby lekarz nie zauważył pęcherzyka?

Ostatnia edycja:
u mnie na usg tez gin nie widział pecherzyka dominującego tylko kilka pęcherzyków.i nie umiał powiedziec kiedy i czy bedzie owu bo ponoć za wcześnie... a tu w sob test owu ok, a wczoraj i dziś negatywny- czy to normalne? szczególnie że temp jeszcze nie wzrosła a sluż ciągle zaburzony i nie moge go ocenić:( co o tym myśleć?
starania były ale owu gdzies sie zapodziała... :(

no nie wiem, co CI na to odpisać :) kilka pęcherzyków to już coś, jak nie w tym miesiącu to w następnym :) Trzymam kciuki

z cyklami jest różnie, ale ostatnio ze wspomagaczami 28-32 a na usg byłam w 15 :)
W takim razie w czasie usg bylabys juz ok w 6 tc i pecherzyk powinien byc juz widoczny.
u mnie na usg tez gin nie widział pecherzyka dominującego tylko kilka pęcherzyków.i nie umiał powiedziec kiedy i czy bedzie owu bo ponoć za wcześnie... a tu w sob test owu ok, a wczoraj i dziś negatywny- czy to normalne? szczególnie że temp jeszcze nie wzrosła a sluż ciągle zaburzony i nie moge go ocenić:( co o tym myśleć?
starania były ale owu gdzies sie zapodziała... :(
Poczekaj i mierz tempke. Jesli wzrosnie - owulka byla.

reklama
Do góry