reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
no własnie dziewczynki widze że tutaj macie problem z ocenieniem śluzu, ja rano miałam płodny, takie pojedyncze rozciągliwe nitki( sorki że tak pisze) a teraz już nie rozciągliwy tylko taki jak po owu i sama nie wiem jak to trakować.
Dziewczyny może skoczcie jeszcze na usg to sie dowiecie w jakim stanie wasze pęcherzyki, ja działam ale w sumie nie wiem czy jest sens bo nie mam monitoringu i wszystko w ciemno a w sumie może nie ma się co ekscytować w tym cyklu bo tam pustynia.

Ostatnia edycja:
W takim razie w czasie usg bylabys juz ok w 6 tc i pecherzyk powinien byc juz widoczny.

Sorki ze wejde w slowo , ale w 15 dc( widać ciało zolte) nie jest w stanie zobaczyc pecherzyka ( jezeli chodzi o pecholek ciążowy) dopiero po 14 dniach po owu . Jdezeli cos tam zle odczytalam to sorki

Ostatnia edycja:
Sorki ze wejde w slowo , ale w 15 dc( widać ciało zolte) nie jest w stanie zobaczyc pecherzyka ( jezeli chodzi o pecholek ciążowy) dopiero po 14 dniach po owu . Jdezeli cos tam zle odczytalam to sorki
:-pTak to jest jak sie komus wtraca do rozmowy a nie wie o co chodzi;-)
Rozpatrywalysmy sytuacje, w ktorej do zaplodnienia mialoby dojsc jakby w poprzednim cyklu, bo @ byla skapa:tak:

"jelitówka" jakby lekko przechodzi. Rano były problemy, później w pracy ok i dopiero teraz zaczęło się od nowa, tym razem zgaga... plamienia żadnego nadal nie ma, ale to 30 d.c. może się jeszcze pojawić. W krzyżu już tak nie łupie, piersi jakby odpuszczają... ale przy dotyku nadal są bardzo bolesne. Nowych rozstępów nie stwierdziłam, chociaż się dokładnie obejrzałam. Zero śluzu, a jeśli już się pojawia to taki kremowy. Aha, temperatura rano 36,8, ale moja standardowa jest dość niska (36,5) teraz się podniosła do 37,5. Brzuch mnie pobolewa jak na @ więc czekam dalej a test w szufladzie.

Dziewczyny mam pytanie do tych które badały nasienie swoich mężów, ile płaciłyście za badanie i czy w prywatnych klinikach było wykonywane i jakie dokładnie warunki muszą być spełnione bo mój M jest zapisany na 27września i wiem tylko że trzeba zachować abstynencje od seksu przynajmniej 3 dni i że mięsiąc wcześniej nie może brać antybiotyku ale o reszte zapomniałam się spytać:tak::tak::tak:

andzia, mój mąż prywatnie robił badanie 4 dni "postu" a później wylądował w pokoiku. Na stole stał pojemnik na nasienie i flamaster do opisania próbki. Po wyjściu zamknął drzwi i na tym się skończyło. Pojemniczek odebrali z pokoiku pracownicy i zanieśli do laboratorium :) Całość kosztowała 100 :)

mama, ja się jeszcze nie nakręcam, najdłuższy cykl w tym roku trwał 32 dni (pozostałe 28-29) a na zgagę pomogła woda z ogórków kiszonych :D ja tu się katuję ciepłymi herbatkami, rumiankiem, miętą, gotowaną wodą a kiszone ogórki zdziałały cud ;)

no i jeśli faktycznie na ciążę miałoby to wyjść, to chyba faktycznie raczej na taką z poprzedniego cyklu. Wyczytałam, że takie objawy pojawiają się dopiero w 6-8 t.c. a według moich wyliczeń to właśnie by wypadał początek 9. Martwią mnie tylko te wahania temperatury zaraz po poprzedniej @ (opóźnionej o 2 dni i dość skąpej) potrafiła skubana spaść nawet do 36,5. Nic nie rozumiem, ważne, że już mnie w żołądku tak nie kręci :D

Ostatnia edycja:
reklama
AGABRE- no zobaczymy- &&&& zacisniete!
ANDZIA- mij jest zapisany na 29 wrzesnia-pani powiedzial ze od 3 do 5 dni postu i tyle...tez mamy placic 100zl.
mam nadzieje,ze chlop da rade:) bedzie badana ilośc i ruchliwość..

Do góry