reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny przypomniałam sobie że lekarka mi mówiła że dzieci się teraz ślinią bo ślinianki zaczynają pracować;-) Bo też myślałam że już zaczyna się ząbkowanie;-)

Ten Weider to jakaś maskara! Ja nie wiem jak ja zrobię te 24 powtórzenia i jeszcze 3 serie! Ale fakt, że jak się człowiek nie rusza i nie ćwiczy to nie dziwota, że ledwie to zrobiłam:-(

Madziu - nieźle Kacperek przybiera:-), masz już co dźwigać:tak:

A ja tak wpadam zameldować że moje dzieciaczki śpią już od 50minut i mam chwilkę tylko dla siebie;-)

Elizka śliczne masz dzieci;-)

Gosiagro - spacerek widać cudownie udany, a Majeczka urocza! Ja dziś też zaczęłam A6W ciekawe na ile mi zapału wystarczy... Póki co też mi sobie trudno 24 cykle wyobrazić i 3 serie:szok::szok:
Kajdusia - najlepsze życzenia dla Piotrusia:-)
iiwka - z tego co wiem to ślinienie się oznacza też rozwój mózgu:rolleyes2:
Eliza_eM - piękna fotka rodzeństwa!
Magda M - to Kacperek nieźle przybiera!!! Jednak da Ci się to odczuć nosząc go...
Perfecta - dużo zdrówka dla Twojego żyrafiątka
_avena_ - Kornelka też narzeka i skarży się zabawkom :rolleyes2:
Koriander - super , że Lilianka tak ładnie przybrała, tak jak napisałaś nie ma co się zamartwiać i trzymać sztywno siatek oczekując,że dzieci będą dokładnie tak samo każdego tygodnia przybierały. Liczy się to, że są zdrowe i szczęśliwe!:rofl:
zyraffkka - odżywkę wax polecam bardzo bardzo mocno! Pamiętaj tylko aby po nałożeniu trzymać głowę w cieple, ja zwykle okrywałam ręcznikiem i nagrzewała nieco suszarką, efekty super!
bakteria - zdrówka dla Witka!!!!
eagle - torcik bardzo mocno polecam!

reklama
prywatna wizyta nastroiła mnie pozytywnie: mam po karmieniu podawać NAN HA, możę lepiej mu podejdzie niż Pepti, mam zapisywać czas karmienia z każdej piersi i ile wypił mm, dwa razy dziennie dzwonie do pediatry ze sprawozdaniem, jak nie będzie problemów z NAnem za ok 2 tyg ważenie, chodzi o to aby nie doprowadzić do zatrzymania przyrostu masy ciała, powiedziała, że Fifi jest dobrze rozwinięty i baaaaaardzo długi i ma tendencje do bardzo smukłej sylwetki

ciekawostka: powiedziała, że dziecko, które mam zimnie dłonie i nosek, a Fifi tak ma, może mieć zaburzony komfort cieplny a przez to odczuwać mniejszy głód, mam nadzieję, że jej strategia nam pomoże i Fif zacznie więcej przybierać
od jutra mam też podawać Cebion multi po 5 kropli dziennie

płaciłam 100 za wizytę, ale warto było: kobieta 2 razy dziennie będzie ze mną rozmawiała, konsultowała, ważenie na oddziale w szpitalu za darmo chyba i ogólnie bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiła, jest kompetentna, ma super [podejście i do mamy i dziecka

Do góry