reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam i ja:)

Dawno mnie nie było na BB a produkcja pędzi jak szalona ... Może uda mi się później troszkę podczytać ...

Mamy pierwszą podróż za sobą, 250 km przespane w obu kierunkach :), z tym, że w jedną ze stron Mała obudziła się 30 km przed celem na karmienie ... Tak czy inaczej uważam, że to super i trzymam kciuki za następną wyprawę. A to już w niedzielę. Jedziemy na kilka dni w Bieszczady ... to już znacznie dalej, 450 km...
poza tym zdrowa:) i rośnie - waży już 5920 g.
ze względu na układanie sie w odwrócone C byliśmy u rehabilitantki i codziennie ćwiczymy, żeby rozciągnąć prawą stronę - tak więc będzie jeszcze mniej czasu na kompa...

i dołączam do pytania o nawilżacz:)

poza tym jesteśmy po długim cudnym spacerze :), u nas jest super na dworku!

Maju lepsza wyciekająca woda niż anakonda wyłażąca z toalety:szok::szok::szok: nie wiem czy słyszałaś, ale ostatnio taki przypadek był we Wrocku, kobieta otwiera klapę sedesu a tam wąż!!!
boze, chyba bym zawalu dostala :szok::szok: A hydraulika nadal nie ma :wściekła/y::wściekła/y:

rzeczywiscie niesamowicie niebieskie te oczka! chyba mu takie zostana, u rodzicow pewnie niebieskie? U Lili srodek zbrazowial smiesznie to wyglada :happy2:

kpi, Lencja
nie mam nawilzacza wiec nie pomoge ale chetnie skorzystam z porad i opinii bo nam sie na zime przyda

kpi super ze wyprawa udana i zycze przyjemnego pobytu w Bieszczadach, oj pieknie tam juz teraz pewnie jest ;-) A jakie cwiczenia wykonujecie? Mozesz w skorcie opisac?

Zyrafka - Łukaszek to będzie kiedyś łamacz serc, ba już jest:)Jest śliczny

Obejrzałam tylko zdjęcie, popiszę później byłam z małą na usg bioderek Ia z obu stron, nie ma przykurczy więc wsio oki, ale za to mofrolofia taka se;-(a teraz zmykam na spacer. Udanego popołudnia:):):)

witam się popołudniowo
my juz po spacerku i oczywiście po zakupach a jak :tak::-)
teraz Musiu śpi, Asia szaleje a ja odpoczywam na BB
koriander oj to przygody znowu
my ślubujemy 16.października ( 3 tygodnie i 1 dzień) razem z Chrztem Tomusia
a co do bukietu ja też się nie mogę zdecydować, podoba mi sie jeszcze z 10 innych i który wybrać oto jest pytanie? raczej wybiorę jakiś zdecydowany kolor może bordo ale jeszcze nie zdecydowałam sie na 100%
zyraffka super że zakupy udane
i powodzenia na losowaniu, jaki tam z Łukaszka marudek? przystoniak Ci rośnie:-)
Lencja ja nie bardzo pomogę bo się na takich sprzętach nie znam,takimi zakupami zajmuje się mój mąż:tak::-)
kpi23 o to z Natalci mały podróżnik rośnie, udanego kolejnego wyjazdu i pogody
u nas także pogoda piękna:-)

ech...chciałam jeszcze coś popisać ale żarłok wzywa...:-)

dzisiaj sie dowiedzialam ze moja babcia i nie tylko ona karmila swoje dzieciaki kaszka itp jak mialy dwa mc,wszyscy zyja i maja sie dobrze,takze nie widze dramatu z dawaniem 3mc dziecku dwoch lyzeczek czy 3 musu jablkowego. i tak kazdy bedzie robil to co mu sie podoba i uwaza za sluszne.
wg mnie od 2lyzeczk jablka,jeszcze nikt nie umarl.

z pediatrami to tak samo jak z ginekologoami - co inny ,to inne zdanie,a wydaje sie ze dzieci i ciaze sa w zasadzie takie same ;p

generalnie mam ochote komus dzisiaj przywalic,a ze jestem w poznaniu u mamy to mariusz odpada :D:D:D

reklama
Nareszcie po pracy można troche poczytać bb:-)
izia-super dzieła skąd takie pomysły na te torty mi by chyba nigdy coś takiego nie wyszło
eagle-1-róża,storczyk,chryzantema zielona 2-róża,hiperykum 3-róża ,hiperykum 4-róża,cala,frezja biała 5-róża ,eustoma fioletowa. Mi podoba się 3 teraz modne takie proste i jeszcze najlepiej z łodygami na wierzchu jak masz jeszcze jekies do rozszyfrowania z czego są to wstawiaj:happy2:

Do góry