mama05
prrrryy szaaaalona :))
DEN- lekarze ;/.... brak slow-mam nadzieje,ze teraz u Ciebie bedzie lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to naprawde super że tak się to u Ciebie skończyłospice nie martw się na zapasna mnie też nie działał clo (łączie 6 cyklów, 3 po 50 mg i 3 po 100 mg. Już był ustalony termin laparoskopowego nakłuwania jajników, bo pęcherzyka nie było, a jesli już był to mały albo blady albo nieforemny. od niedawna jestem w ciąży
nawet nie wiem od którego z tych "nieudanych" pęcherzyków
![]()
dla wiadomości tych, które trzymają kciukibeta HCG ze środy 651,1 U/l, wychodzi na 4-6 tydzień ciąży
W poniedziałek będę wiedziała więcej po wizycie u ginekologa.
Myśa, czuje się dobrze, odkąd biorę luteinę nie mam wymiotów, tylko zgagę, poza tym ciągle spać mi się chce, ale jak jestem zmęczona, to po prostu się kładę po przyjściu z pracy
den, wysyłam fluidki![]()
jak mnie brało przeziębienie a nie wiedziałam czy jestem w ciąży to doktorka kazała pić wapno z wit.Cden83 podbudowałaś mnie, niby temperatura nie przekraczała 38 ale strasznie mnie mięśnie bolały,gardło no i katar miałam, dzisiaj już nie mam temperatury ale strasznie zmęczona jestem. Ale by było szczęście gdyby to dzidzia była. A tak na wszelki wypadek się spytam, mogę jeść witaminę C i rutinoscorbin?
Czyli na podstawie bety nie mozesz jeszcze stwierdzic, czy to ten cykl (bylby 4 tc) czy poprzedni?dla wiadomości tych, które trzymają kciukibeta HCG ze środy 651,1 U/l, wychodzi na 4-6 tydzień ciąży
W poniedziałek będę wiedziała więcej po wizycie u ginekologa.
den, wysyłam fluidki![]()
A zrobilas testa przed wzieciem clo?heloo!
Ja nie wiem o co kaman,ale w srode skonczyl mi sie @ po 2 dniach ,wczoraj wzielam pierwsze Clo a dzis od 10 mam rozowe plamienia...nie wiem czy jakas resztka mi leci czy co-taki @ na raty;/