reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
den no i właśnie to są lekarze a ja słyszalam o lasce która sama właśnie sobie pomogła bo zaczęła skrupulatnie badać swoje ciało i okazalo się że lekarz właśnie zbyt wcześnie dawal jej lutke i to uniemozliwiało zajście w ciąże i sama dozowala leki nie mówiąc o tym lekarzowi, była pod monitoringiem no i sie udało, po kilku latach leczenia sposobem learzy.

hehe pojawił sie sluz przejrzysty i ciagnacy i ... winko kupione i wieczorem ...próbujemy:happy2: trzymajcie &&&&&&&&&&:)
nie wierzę... nigdy nie było takich objawów.
swoją drogą pisałam, że ten lekarz jest inny;)
wiem, że owulacja, to jeszcze nie ciąza, ale to juz dobry początek.

spice nie martw się na zapas :) na mnie też nie działał clo (łączie 6 cyklów, 3 po 50 mg i 3 po 100 mg. Już był ustalony termin laparoskopowego nakłuwania jajników, bo pęcherzyka nie było, a jesli już był to mały albo blady albo nieforemny. od niedawna jestem w ciąży :) nawet nie wiem od którego z tych "nieudanych" pęcherzyków :)

dla wiadomości tych, które trzymają kciuki :) beta HCG ze środy 651,1 U/l, wychodzi na 4-6 tydzień ciąży :) W poniedziałek będę wiedziała więcej po wizycie u ginekologa.

Myśa, czuje się dobrze, odkąd biorę luteinę nie mam wymiotów, tylko zgagę, poza tym ciągle spać mi się chce, ale jak jestem zmęczona, to po prostu się kładę po przyjściu z pracy :)

den, wysyłam fluidki :D

Ostatnia edycja:
den83 podbudowałaś mnie, niby temperatura nie przekraczała 38 ale strasznie mnie mięśnie bolały,gardło no i katar miałam, dzisiaj już nie mam temperatury ale strasznie zmęczona jestem. Ale by było szczęście gdyby to dzidzia była. A tak na wszelki wypadek się spytam, mogę jeść witaminę C i rutinoscorbin?

spice nie martw się na zapas :) na mnie też nie działał clo (łączie 6 cyklów, 3 po 50 mg i 3 po 100 mg. Już był ustalony termin laparoskopowego nakłuwania jajników, bo pęcherzyka nie było, a jesli już był to mały albo blady albo nieforemny. od niedawna jestem w ciąży :) nawet nie wiem od którego z tych "nieudanych" pęcherzyków :)

dla wiadomości tych, które trzymają kciuki :) beta HCG ze środy 651,1 U/l, wychodzi na 4-6 tydzień ciąży :) W poniedziałek będę wiedziała więcej po wizycie u ginekologa.

Myśa, czuje się dobrze, odkąd biorę luteinę nie mam wymiotów, tylko zgagę, poza tym ciągle spać mi się chce, ale jak jestem zmęczona, to po prostu się kładę po przyjściu z pracy :)

to naprawde super że tak się to u Ciebie skończyło:) ja zauważyłam że lekarze podchodzą do pacjentek bardzo rutynowo i dla jednej pęcherzyk 16mm to już dojrzały z którego bedzie dzidzia a u innej dopiero ponad 20mm. Tak samo z owulacją, dlaczego oni zapisują luteinę od 16dc????????????? Mój gin też kazal mi tak brać a ja mu mówie że mam dłuższe cykle a on wtedy: no to dobrze, to prosze brać od 19dc. Dla mnie to wszystko jakieś niepoważne, każdy lekarz powinien indywidualnie podejść do pacjentki a nie traktować wszystkie jak leci. Ale na szczęście ciebie to już nie dotyczy, odpoczywaj kochana i nie pracuj zbyt ciężko:)

den83 podbudowałaś mnie, niby temperatura nie przekraczała 38 ale strasznie mnie mięśnie bolały,gardło no i katar miałam, dzisiaj już nie mam temperatury ale strasznie zmęczona jestem. Ale by było szczęście gdyby to dzidzia była. A tak na wszelki wypadek się spytam, mogę jeść witaminę C i rutinoscorbin?
jak mnie brało przeziębienie a nie wiedziałam czy jestem w ciąży to doktorka kazała pić wapno z wit.C

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heloo!
Ja nie wiem o co kaman,ale w srode skonczyl mi sie @ po 2 dniach ,wczoraj wzielam pierwsze Clo a dzis od 10 mam rozowe plamienia...nie wiem czy jakas resztka mi leci czy co-taki @ na raty;/

reklama
Czyli na podstawie bety nie mozesz jeszcze stwierdzic, czy to ten cykl (bylby 4 tc) czy poprzedni?
heloo!
Ja nie wiem o co kaman,ale w srode skonczyl mi sie @ po 2 dniach ,wczoraj wzielam pierwsze Clo a dzis od 10 mam rozowe plamienia...nie wiem czy jakas resztka mi leci czy co-taki @ na raty;/
A zrobilas testa przed wzieciem clo?

Do góry