maćku o ile dobrze kojarzę, to HCG zaczyna być produkowane po zagnieżdżeniu, a więc minimum miesiąc później niż zaczyna się liczenie wieku ciąży od daty ostatniej @
stawiam na poprzedni cykl
jeśli dzidzia by była z obecnego, to nawet test z moczu mógłby jeszcze nie wykryć, to 34 d.c. przy 28-30 dniowych
do zagnieżdżenia mogłoby dojść najwcześniej 2 tygodnie temu, więc beta byłaby za wysoka, ale czekam na werdykt lekarza
aha, ja przed wzięciem clo też robiłam test i niczego nie wykazał
widocznie stężenie HCG było za niskie, więc nawet jeśli mama robiła, mogło nic nie wyjść 
mama, miałaś takie różowe plamienie po clo? nie chcę robić złudnych nadziei, ale 2 dni po ostatniej @ tez miałam jeden dzień takiego "plamienia" a właściwie, to raz ze mnie chlusnęło i był spokój. trzy tygodnie później testy z moczu wychodziły z wyraźnymi krechami a HCG z krwi tez wyszło wysokie. Zrób test za kilka dni
może to było zagnieżdżenie 
aha, ja przed wzięciem clo też robiłam test i niczego nie wykazał
mama, miałaś takie różowe plamienie po clo? nie chcę robić złudnych nadziei, ale 2 dni po ostatniej @ tez miałam jeden dzień takiego "plamienia" a właściwie, to raz ze mnie chlusnęło i był spokój. trzy tygodnie później testy z moczu wychodziły z wyraźnymi krechami a HCG z krwi tez wyszło wysokie. Zrób test za kilka dni
Ostatnia edycja: