reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Anecznik za obronę trzymam kciuksasy jutro:) i kopniak na szczęście od Filipka :)

byłam na mieście z przyszła bratową, objadłam się i opiłam słodkości :) Toruń za pół ceny :) fajna taka akcja :) a do tego dokupiłam (już nie za pół ceny) korale x2

wczoraj spotkałam kumepelę, miała termin na 10.10 i mówi, że mam jej do teściów nie chce puścić, bo się boi, że zacznie na wiosce rodzić, ale jednak się uparła i pojechała, a dziś sms, że właśnie urodziła córeczkę :) mała ułożona pośladkowo więc było cięcie, ale skubana długa jest bo ma aż 60 cm :) w ogóle to miała laska fajnie, bo odeszły wody, pojechała na IP, zrobili USG okazało się, że ułożenie pośladkowe więc cc, dla mnie sytuacja wymarzona, bo się nie namęczyła laska, a ja najpierw od 6:30 do 20:00 sn a potem cc- 2w1 :p

już się nie mogę doczekac, aż pójdę w odwiedziny i zobacze małego bąbelka :)

reklama
anecznik kciuki mocno zaciśnięte!!!

lena może faktycznie ta gorączka na ząbki, a może coś w powietrzu wisi bo mojej siostry mała (7m-cy) też jeden dzień gorączkowała

hefi gratuluje zakupu autka, oby się dobrze sprawował :)

a u nas dzień spokojny choć Natuś troszkę marudny, chyba jeszcze odczuwa podróż i nie wbił się w rytm dnia codziennego, najlepiej czuje się w domu, dzisiaj byliśmy u moich rodziców na obiedzie a tam cała rodzinka, siorki z dziećmi, hałas i mały troszkę źle to zniósł ale w domku już jest ok :)
a to my nad morzem :) IMG_0445.jpgIMG_0415.jpgIMG_0302.jpg

NADIKA super wyglądacie;)Zazdroszczę Wam smoków bo moja dalej nie chce!!
ANECZNIK trzymam kciukasy razem z Gają;)
HEFI to teraz na spokojnie wpadniecie na kawkę nowym bumem;)
KATARZYNA pamiętam jak pisałyśmy smsy:)
Ciekawe czy któraś z czerwcówek 2010 urodzi w czerwcu 2011;)

Dziewczyny, zaraz zwymiotuje z tego stresu :-( gorzej mnie mdli niż w pierwszym trymestrze, ciekawe co będzie kiedy już będę siedzieć przed komisją skoro już na samą myśl o tym tak się czuje.
Dzięki za kciukasy, potrzebny mi każdy rodzaj szczęścia.
Idę spać o 3 wstaje.

Dziewczyny, zaraz zwymiotuje z tego stresu :-( gorzej mnie mdli niż w pierwszym trymestrze, ciekawe co będzie kiedy już będę siedzieć przed komisją skoro już na samą myśl o tym tak się czuje.
Dzięki za kciukasy, potrzebny mi każdy rodzaj szczęścia.
Idę spać o 3 wstaje.
Pamiętam swoją obrone;)Będzie ok myśl pozytywnie;)

NADIKA super wyglądacie;)Zazdroszczę Wam smoków bo moja dalej nie chce!!
ANECZNIK trzymam kciukasy razem z Gają;)
HEFI to teraz na spokojnie wpadniecie na kawkę nowym bumem;)
KATARZYNA pamiętam jak pisałyśmy smsy:)
Ciekawe czy któraś z czerwcówek 2010 urodzi w czerwcu 2011;)

Lena
ja tez pamiętam :) i niestety ty się szybciej uwinęłaś niż ja :p ja następnej ciąży w ogóle nie planuje, albo mi się myślenie zmieni albo będe w ciąży z wpady :p ale lepiej, żebym nie był wcale :) mój Filuś mi wystarczy :)
a jak bys smoka w swoi8m mleczku zamoczyła i dała Gaji? może by załapała?

Lena
ja tez pamiętam :) i niestety ty się szybciej uwinęłaś niż ja :p ja następnej ciąży w ogóle nie planuje, albo mi się myślenie zmieni albo będe w ciąży z wpady :p ale lepiej, żebym nie był wcale :) mój Filuś mi wystarczy :)
a jak bys smoka w swoi8m mleczku zamoczyła i dała Gaji? może by załapała?

Kochana tak robiłam ale to tylko na chwilkę;(Ja też nie chcę wiecej dzieci;)

reklama
Do góry