reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Jak ja zazdroszcze takiego lezakowania w lozku :-D.
W pierwszej ciazy tez moglam lezakowac, natomiast teraz juz nie jest tak dobrze, synek od rana juz szaleje i bawi sie, ze czasem sniadania w spokoju zjesc nie mozna;-)

reklama
Witam wszystkie brzuchate:)no pogoda nie nastraja do wychodzenia.Ja do pracy na popołudnie do 19 wiec tez nie polezakuje sobie:(
mam do Was jeszcze takie pytanie,czy wy tez macie białe upławy,takie cieknace mleko??

Julcik ja też mam takie upławy, ale chyba w ciąży to normalne.

Mały w nocy obudził sie 2 razy z płaczem (norma) na herbatkę, przewinęłam go i ładnie poszedł dalej spać. Mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie gorzej i zaakceptuje swoje nowe wyrko.

madlena80 hehe ja tez nie moge sobie poleniuchowac.. choc moze od poniedziałku bede mogła jak przyjdzie Pani Kasia...
byłam u gin z M i Tomaszkiem któremy udało sie pierwszy raz posłuchac serduszka braciszka.. prawie sie rozkleiłam tym widokiem... hihi niestety po chwili Tomcio stwierdził ze juz koniec i ponaglał tate do wyjscia:) zdjecia nieudało nam sie cyknąć bno jak to gin stwierdziła " nie ma cudów ułozył sie jak fasolka zeby zobaczyc twarz to najpierw trzeba odsłonic nózki a pózniej jeszcze rączki " posmialismy sie troszke co do wyników glukozy to stwierdziła ze 101 na czczo to zaduzo i zleciła mi badania krwi pod kontem cukrzycy:
-oznaczenie glukozy na czczo
- hemoglobina glikozylowana
-kreatyna
-kwas moczowy
-Aspat
-Alat
a no i do tego wszystkiego musze zrobic jeszcze EKG ... bo te omdlenia mogą byc zwiazane z serduszkiem... ( a serce mam jak dzwon ... )
pozatym u Kubusia wszystko wpozadku :)
Eh a ja to w sumie w nocy sie wysypiam mam tylko jakies koszmary:/ juz od jakiegos czasu .... hihi ja to nie patrze zarzucam noge na M i ide spac a jak cos burczy to mówie ze mi niewygodnie jest i zeby polozył sie tak jak wczesniej .... tylko on z rana czasami marudzi ze go chyba skopałam w nocy bo plecy go bolą :) hihi zawsze jak mu sie nie podoba moze isc na kanape:p

zielona - nasz tez budzi sie w nocy 2 razy koło 12 i 5 rano ( wtedy zmieniam mu pieluche ) i pozniej idze dalej spac.. ale łozeczka jeszcze nie zmienilismy licze ze jak juz zmienimy to moze wogole nie bedzie wstawał ...

Ostatnia edycja:
super zakupy!!!! ja przedwczoraj kupilam te 2 rzeczy za 9,90 (h&m):
1238597117.jpg

Witamy nową mamusię,
Życzę powodzenia wszystkim dziewczynom, które mają dzisiaj wizytę u gina :-D
Ja ide zmywać naczynia po wczorajszym dniu i lecę do kuzynki na herbatkę

reklama
Czesc Dziewczynki:-)
Ja dzis na nogach o 5.30:-/ w końcu pojechałam na to badanie poziomu glukozy. Tak je odkładałam bo balam sie ze zemdleje albo zwymiotuje ale powiem wam ze ta woda z glukoza i cytryna to mi smakowala:-) wypiłam duszkiem ale w sumie mogłabym ja sobie popijac małymi łyczkami:-) najgorsze w tym wyszytskim bylo to ze przez dwie godziny nie mogłam jesc ale smak tego 'napoju" naprawdę przyjemny:-) az sama jestem w szoku:-) Nie taki diabeł straszny....:-)
Zaraz zmykam robic obiadek dzis piers w maslance i krakersach...i niech mi tylko mąż powie ze o niego nie dbam;-)

Miłego dzionka dla was ode mnie:-)

Do góry