Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
och dziękuję bardzo, u nas szaro-buro i ponuroU nas już kolejny dzień zaczął się słonecznie więc przesyłam odrobinę wszędzie tam gdzie jesteście i której tych wesołych, ciepłych promieni brak:-)
raju.. u mnie w pracy problemy z dokumentyacja- czyli niewielkie poprawki robi sie przed samym egzaminem jak sie juz wszystko do teczki uklada i segreguje! a nie na poczatku stazu taki stresHej dziewczynki
witam porannie. Fifi w przedszkolu, ja jem śniadanko (nareszcie zaczynam jeść:-)) i czekam na kumpelę z pracy. Dziewczyna zaczyna awans w tym roku i nasza sławna dyrka już jej robi problemy z dokumentacją. Pomogę jej troszeczkę, po co ma się użerać z babolem.
och dziękuję bardzo, u nas szaro-buro i ponuro
klaudoos to przyjemny dzień Ci się szykuje. Jak ja uwielbiam te przygotowania dla dzidziusia, szczególnie szykowanie ubranek.
w mojej miescinie nie jezdzahej mamusie u nas pogoda lipna... ale zaraz wybieramy sie z Tomciem do kolezanki
klaudos moze zamias zostawic koło smietnika zadzwon do MONARU sami przyjadą po ubranka a naprawde tam te dzieci bede nie mają co nosic...
ja uciekam miłego dnia zyczebuziiolki
![]()
jej jak sie ciesze!!! tylko niech teraz dba o siebie bo to najtrudniejszy okres.. a ile miala zarodeczkow wszczepionych? jeszcze trojaczki bedaMy z Wiki już po śniadanku, teraz idę ją ubrać i trochę się pobawimy
Ja dzisiaj na obiadek barszcz ukraiński i kopytka dla męża i Wiki a ja warzywa na parze
Później do tego fryzjera jadę
Ja ciuszki będę prała dopiero gdzieś w listopadzie
Dziewczyny moja bratowa po tym in-vitro ma wynik pozytywnyWszyscy się cieszymy aby tylko utrzymała teraz tą ciążę
![]()
co do klukozy 70pare jest ok, bedziesz musiala pewnie powtorzyc, choc az tak zly wynik nie jest, dziewczyny cukrzyce mialy chyba od ponad 170 z tego co czytalam.
joasia- udana jestes- ale to przez ciaze, ja sie chyba zapisze na pon albo wtorek do fryzjera bo ponad rok nie bylam i kudle suche od farbowania, a dodatkowo szkoda 200zl mi bylo a teraz mam ogolnego dola wiec trzeba poprawic humor..
wczoraj odebralam kartony z ciuszkami- w sumie bylo ich 5! 2 wieksze i 3 mniejsze. z 1 mniejszego powybieralam "lepsze" body, spiochy i pajace (glownie h&m i GAP bo nie byly sprane porozciagane no i materialowo duzo lepsze!) a reszte poloze kolo smietnika- bo sa takie sobie, natomiast ciuszki od 2 - 4 roku zycia sa ZARABISTE!!!!!! spodenki na lato, dresiki dwustronne, kurtki, jedna skorzanakombinezon na 18mcy i full koszulek na lato!!! super ciuszki.. wlasnei zaraz bede je prala i segregowala potem..