martolinka
Mama i nie tylko :-)
Ja już naprawdę nie wiem co z tym nocnym spaniem . Dziś jak obudził się o 1 , tak potem co 2 godziny... Pediatra twierdzi , że zęby , ale tu mnie nie zaskoczyła- tak najłatwiej powiedzieć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie dziewczyny najlepiej zwalic na zeby i "miec swiety spokój". Lekarz ma "czyste sumienie" a mama niech sie martwi .
A ja powiem ze u nas jak byl mały to tylko przez kolki spał na rekach delikatnie bujany - masakra wszystkie drzemki u dziecka do 3 m-cy przesiedzialam z nim na rekach przed kompem lub tv. Myslalam ze garba dostane bo małego sobie na kolana oparłam wiec zaden ciezar. Teraz jak juz sie nie miesci to jemu równiez niewygodnie i sie wypina, wiec wyczuwam moment kiedy zasypia i chciałby sie poprzeciagac i ułozyc i ja go siup do lozeczka on sie poprzeciaga, rozwali i jest git![]()
zupelnie nie na temat ale wlasnie mi sie przypomnialo, ze snilo mi sie, ze zajrzalam Amelce do buzki a tam ona ma wszystkie zabki na dole juz a na gorze tylko dalej te dwie jedynki ....hahahaha