reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

A ja mam do sprzedania kieckę ze ślubu z exem. Dziś byłam w Szczecinie i odebrałam z salonu. Postanowiłam sprzedać ją na własną rękę. Tylko nie zauważyłam, że baby w sklepie dały mi nie moje koło!! To co zapakowały mi do reklamówki to szmata jakaś, a nie koło!
Nie spodziewam się zanego zainteresowania tu kiecką slubną, bo wiadomo :), ale tak łooo piszę :). Może a nóż widelec znacie jakąś niewysoką dziewczynę co się chce chajtać i szuka kiecki :).

Zaraz w ramach relaksu poszukam foty i tu wkleję :)
w szczecinie bylas i mnie nei odwiedzilas????? :szok::-:)dry:
a z kiecka dobrze zrobilas bo moja kuzynka tez w naszym miescie czekala az jej w salonie sprzedadza, cos nie szlo, dala ogloszenie w necie, poszla z klientka do salonu jej pokazac
a atam sukni nie bylo bo wypozyczyli... :szok:

reklama
Kwiatek, a ile byś chciała za ten dresik:confused: i zapodaj wymiary przy okazji:-)

wymiary:
spodenki
dł od kroku 25 cm
dł całkowita 42 cm
bluza
dł. rękawka 26 cm
dł. rękawka od paszki 22 cm
długosc całkowita 30 cm
szerokosc 30 cm
bluzeczka:
dł. rękawka 25 cm
dł. rękawka od paszki 20 cm
długosc całkowita 28 cm
szerokosc 28 cm

Hmm ciekawa jestem gdzie szyłaś. Bo my też odebraliśmy swoją, której nie udało im się sprzedać i niby ją czyścili ale jakoś mało dokładnie i boki które się rozpruły nawet nie poprawili ....

A wiesz, że nie pamiętam nazwy salonu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Ja im oddałam czyściutką kieckę i koło, bo sama do pralni oddawałam do czyszczenia. Pracownica pralni dziwiła się, że daję tak czystą kieckę do prania. Zwykle w takim stanie to suknie wyglądają po czyszczeniu, no ale co z tego, jak mi zalega ona już od sierpnia 2008 :sorry2:. Po małżeństwie śladu nie ma, a kiecka jeszcze jest :sorry:.

Kwiatek pisze:
w szczecinie bylas i mnie nei odwiedzilas????? :szok::-:)dry:
a z kiecka dobrze zrobilas bo moja kuzynka tez w naszym miescie czekala az jej w salonie sprzedadza, cos nie szlo, dala ogloszenie w necie, poszla z klientka do salonu jej pokazac
a atam sukni nie bylo bo wypozyczyli... :szok:

No właśnie dlatego postanowiłam zabrać suknie z salonu. Po cichu liczyłam, że okaże się, że kiecki nie będzie u nich. Wtedy zrobiłabym awanturę jak nie wiem i musieliby mi oddawać pieniądze.

ja swoją też wystawialam, zainteresowanie było ale żeby więcej zdjęć wysłać ale w końcu udalo się sprzedać tyle, że kupiła koleżanka z pracy mojego T.

też tak myślałam, ale przejrzenie aikcji kiecek, skutecznie rozwiało moje nadzieje. Setki sukienek a kupujących naparstek. Ale wystawię wystawię. Co mi szkodzi

Ja tam moją kiecke sprzedałam przez allegro właśnie . laska kupiła ze szczecina tak jej się spodobała że umówiłam się z nią że w razie czego jej oddam kase a ona mi odesle bo kupiła w ciemno . ale kiecka dość nietypowa bo wyszywana rózowymi kryształkami i z różową wstawką na dole . ale poszła w 10 dni od wystawienia aukcji

[albo i nie wstawie bo nie mam na tym kompie ale foto jest wiadomo gdzie .

A ja mam do sprzedania sweterek H&M stan idealny Szymek miał go kilka razy na sobie , gruby ciepły r74 ale jak to HM jest sporo większy . Cena 17 zł
I bezrękawnik tez HM za 12 zł . stan BDB . r80

kwiatek za ile ten dres i daj wyraźniejsze foto bo na tym G widać :-D

Załączniki

• P1010609.jpg
    P1010609.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 45
  • P1010601.jpg
    P1010601.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 45
  • P1010598.jpg
    P1010598.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 50