Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Termin mam tak jak wy na kwiecień (5.04). Podglądam Was od jakiegoś czasu i w końcu nie wytrzymałamDo tej pory (odpukać) nie miałam żadnych problemów, czuje się dobrze, wyniki też są ok, więc martwie się trochę Waszymi problemami.. Ale wierze, że wszystkie dotrwamy szczęśliwie do kwietnia
![]()
witam niedzielnie i niestety umierajaco.
po nie przespanej nocy, zasnelam przed 6 i mnie koty mialczaco glodne o 8 obudzily. Czuje sie no coz... maz nawet szpital proponowal. Wieczorem bralam nospe na bole. no wlasnie bole i tego nie da sie opisac, cos mnie boli ale co??? nie jak na @ ale na dole brzucha, mam twardy jak balon i tak wlasnie czuje jak bym miala balon, pod dotykiem jeszcze bardziej boli ale potem przechodzi. po nospie jest lepiej wiec ja biore czasami. mam nadzieje ze to jednak mega wzdecia i tyle. cisnienie rano 87/47 ale slabo mi nie jest w przeciewienstwie do wczoraj wiec ok.
Co do ubran dostalam spodnice z H&M- kupiona w lumpeksie i naprawde jest super, po domu chodze tylko w rajstopach z domu zadko w sumie wychodze tzn codziennie z psem 3 razy ale to mysle ze mi starczy. Siostra poluje na spodnie w lumpeksach- ja w takich sklepach nic nie umiem znalesc a siostra jest mistrzynia.
krakowianko- nie martw sie ten bol brzucha to napewno nic strasznego jestesmy juz w tak zaawansowanych ciazach, ze najwieksze niebezpieczenstwo minelo.
ja mam wizyte dopiero 25.10 ale juz sie nie moge doczekac
U nas pogoda sliczna wiec do lasu wypada z dzieckiem i psem isc, tylko gdybym jeszcze checi i sile miala.
czy masc rozgrzewajaca typu ABC mozna uzywac? moj reumatyzm sie odzywa, tylko kolana i palce to chyba mozna?
Termin mam tak jak wy na kwiecień (5.04). Podglądam Was od jakiegoś czasu i w końcu nie wytrzymałamDo tej pory (odpukać) nie miałam żadnych problemów, czuje się dobrze, wyniki też są ok, więc martwie się trochę Waszymi problemami.. Ale wierze, że wszystkie dotrwamy szczęśliwie do kwietnia
![]()
a moja corka wlasnie oswiadczyla ze jest paskudna pogoda i bedzie na spacer chodzic jak bedzie lalo i padalo bo wtedy jest ladnie, no coz nastolatki maja swoje humorki. To biore psa i sama (maz w pracy) wybiore sie na spacer a jak maz wroci a ja dalej bede sie zle czula to podjade do szpitala na wszelki wypadek.Mitaginka -
faktycznie pogoda cały czas dopisuje. Może jakiś spacerek?