Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana własnie pisałam esa jak sobie radzisz we WrocławiuWitajcie,
WRÓCIŁAM do was!!Nareszcie.... teraz już postaram się być na bieżąco, mała po raz pierwszy dzisiaj śpi w swoim łózeczku w swoim pokoju
Ciekawe na jak długo....
Lena co do spania na dworze, to rzeczywiście tak jest że dzieciom dobrze się tam chyba śpi, jeszcze szczególnie jak jest czyste powietrze i cisza to już w ogóle. Moja w ciągu dnia w wózku na dworze spała prawie cały czas, przerwa na karmienie, przewijania i znowu do wózka, pogadała trochę i szła spaćJednak warunek był taki że wózek musi cały czas jechać... tak więc mama z babcia na zmianę, a każdej nogi w tyłek wchodziły, ale najważniejsze że królewna spała
Ciekawe co będzie jutro tutaj we Wrocławiu... hmmmm... może nauczę ją spać we własnym łóżeczku... hahaha... ciekawe![]()
Kochana własnie pisałam esa jak sobie radzisz we WrocławiuSama z daleka od mamy
Pewnie, ucz ją ja teraz dziękuję mężowi za to, że usypiałam Gaję i odkładałam do łóżeczka bo bym dalej z nią pewnie spała i cała pokrzywiona była
![]()
Lena trotylu- aż mi się odechciało obiadu jutrzejszego....... a pożałowałam 10 zł na skarpetki z tygryskiem dla Filipa, to za karę na makaron wydałamKatarzyna ten makaron t chyba jakiś frykas ze złota
Uciekam spać wrrrr mam mini remont i ciągle robota i sprzątanie![]()

My z Małgosią już po 3 zajęciach na basenie, też bardzo lubi i właściwie już się nie zachłystuje wodą jak dajemy nura :-)
, w chłodniejsze dni polarowy kombinezonik.
Ale jak znajdziesz czas to walcz o zwrot kasy, niech się uczą, że klienci to nie debile, których można oszukać
Ładnie odciągnęłaś mleczko, a próbowałaś jakoś ostatnio karmić prosto z cyca? Może Filipkowi się odmieniło, co?
:-)