Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WitajJa mam termin na 18 kwietnia 2011 i bardzo sie boję to 1 ciąża sytuacja finansowa niezbyt, ale cieszę się że jestem w ciąży , wszystko coraz droższe a tak się nie zastanawiam być , nie być, jestem i i się cieszę.
Witajcie Kobietki!
jak czytałam o radości z powrotu do pracy, to zaczęłam zazdrościć, że ja na tym l4 ;-)ale z drugiej strony myślę, że nie dałabym rady normalnie pracować przez mdlości i bóle głowy. Jak jeszcze pracowałam, to w ostatnim czasie już miałam wyrzuty sumienia, że za mało się przykładam, że nie jestem taj wydajna, jak powinnam być, bo to mnie boli, czy tamto. Ale siedzenia w domu to mam dość. Najchętniej popracowałabym sobie tak z 3-4 godzinki dziennie w godzinach 12:00-16:00 ;-)
Mi też od wczoraj dokucza pewien dyskomfort. Pamiętam, jak byłam dzieckiem, często w nocy budziły mnie bóle (pęcherza????). Moja mama robiła mi wtedy "nasaidówkę": wlewała wodę na jakiegoś nocnika\wiaderka i np. amol, ja na tym siedziałam ok. 10 minut i przechodziło. Tak jakbym musiała to coś (nie wiem, co) rozgrzać. I właśnie od dwóch dni, mam podobne odczucia do tamtych nocnych. I tak się zastanawiam, czy to ból pęcherza (swoją drogą, czy pęcherz boli?), czy coś w macicy? Nie mam pojęcia. Czy któraś z Was wie może o co mi chodzi i co to może być?