reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

gosiu trzymam kciuki aby było dobrze

paula24211 też nie lubię swojej teściowej a zwłaszcza jak zajmuje się maluchem, ale jestem tego samego zdania co yoshe. To babcia mojego dziecka kocha go i nie zrobi mu krzywdy a mój stosunek do niej nie może wpłynąć na stosunek Kamila do niej za parę lat. Kiedy zajmuje się maluchem, po prostu zaciskam zęby lub wychodzę zostawiając go z babcią i tatą. W końcu żadne nie chce jego krzywdy.

Dziewczyny nasze dzieciaczki mają jeszcze czas na przewroty, cierpliwości:)))

To samo sobie mówię czytając o przewrotach waszych maluchów i widząc że mojemu maluchowi się nie śpieszy :-) Do 6 miesiąca nie zamierzam się tym martwić, po prostu stawia na rozwój intelektualny a nie fizyczny :-D

reklama
paula nie jestes nienormalna, ja np lubie moja tesciowa a tez nie zostawilabym z nia malej jeszcze..a zreszta Lili jak widzi babcie lub dziadka to drze sie jakby ja ze skory obdzierali :baffled: Rob co uwazasz za sluszne:tak:

zdec moja tez wazy kolo 6kg a prawie miesiac starsza od Natalki :-( Jak nie bylo zaczerwienione to nic ten kleszcz nie wpuscil, mam nadzieje. A suwaczek ..? moze iiwka nam wyjasni?\

kasiajanicka no to chyba problem z glowy i wielka ulga dla was z ta waga

hefi super pewnie pieniazki zawsze sie przydadza gratuluje!

avena Lencja zyraffka wszytkiego najlepszego dla slodziakow 4-miesieczniakow!!

hmmmmm no ja tez sie zastanawialam co to z tym suwaczkiem
gratulowac czy jak?

KatarzynaJanicka skoro nie odpowiadasz to znaczy ze ze spotkania nici?
moze jeszcze Lencja odpowie

jak będzie ładna pogoda, czytaj nie będzie padało, to będziemy :) sorki, ale przez lekarza i potem warsztaty zupełnie zapomniałam, jutro 12, przy fontannie??

Klementinka - ja już rano pisałam o spotkaniu :) wysłałam Ci na PW swój tel., zawsze to lepiej mieć kontakt ze sobą w razie W.
Koriander - ja już dwukrotnie pobierałam mocz do badania, z tego co wiem nie wolno przykleić woreczka na całą noc, nawet na nim jest napisane, że może być przyklejony maksymalnie godzinę. Ja naklejałam zawsze nad ranem ok 5-6 i zakładałam na to luźno pieluszkę, nie zakładałam body ani śpiochów czy pajaca, za to okrywałam mocno kocem lub śpiworkiem tak aby po godzinie móc odkleić woreczek i zawsze udawało mi się nie obudzić przy tym Nelci. O czym koniecznie trzeba pamiętać to to aby przed naklejeniem woreczka dziecko bardzo dokładnie podmyć, ja tego nie zrobiłam za pierwszym razem i wyszedł mi zafałszowany wynik, za drugim było już wszystko ok.
Kasiajanicka - jaką książkę kupiłaś??

A to moja Nelcia na warsztatach z eko-pieluchowania :) Dzień 3 - Warsztaty: Eko-pieluchowanie | Flickr - Photo Sharing!
Dzień 3 - Warsztaty: Eko-pieluchowanie | Flickr - Photo Sharing!
lecę Was poczytać ;-)

Kornelka z okazji czwartego miesiąca dostała do polizania i possania jabłuszko - podobało jej się:-)

Ostatnia edycja:
Moja mala od wczoraj zaczela sie przewracac na brzuszek i dzisiaj oszalala normalnie ja ją na plecy odwracam sie patrze a ona znów juz na brzuchu i takw kółko tak sie z nia bawilam hehe cwaniarka mała teraz to trzeba uwazac juz na lózku nie zastanie sama bo strach ze zleci jeszcze

gratuluję, spryciulka mała:))

Witam wieczornie. Dzień szalony. Jasiek mi śpi max godzine przez cały dzień. WRRRR....

Gosiu- jestem z Tobą kochana, musi być dobrze!!! Mam nadzieję,że obędzie się na strachu. Ja miałam guzki w piersiach i wiem jak to jest. Na szczęscie były niegroźne. Jak zbierzesz siły i będziesz chciała to pisz na priv.

Faktycznie Iiwka ma dziwny suwaczek, no ale chyba nie myślicie...???Hmmm....

Kasia- super ,że wkońcu się udało. Kaska zawsze się przyda :)

Zdecku
- Cieszę sie,że wróciłaś. Nawet nie wiesz jak mi Cię kochana brakowało :* A co do przewracania, to Jasiek z dnia na dZień prawie zaczął i teraz przestac nie może. Lada dzień i Natalka Też zacznie :)

Czy któraś się orientuje w sprawach spadkowych?

reklama
Do góry