Agentka_RR
Zaangażowana w BB
szkoda tylko że w regulaminie pisze że konkurs trwa do 31 sierpnia 2010![]()
No nie... tego nie doczytałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szkoda tylko że w regulaminie pisze że konkurs trwa do 31 sierpnia 2010![]()
Jak masz kasę to lustrzanka to super sprawa....zdjęcia nieporównywalne do małpki....ja teraz choruje na obiektyw do zdjęć makro ale to wydatek koło 4 tyś więc narazie to tylko marzenie.
Tego i ja nie doczytałam,ale jak czytam po forum to i teraz dziewczynom poprzysyłali,więc nie wiem...Powiem jak dostanę lub nieszkoda tylko że w regulaminie pisze że konkurs trwa do 31 sierpnia 2010![]()
gosiu wierzę że bedzie dobrze!
ja dopiero później zauważyłam. zobaczymy czy mi prześląTego i ja nie doczytałam,ale jak czytam po forum to i teraz dziewczynom poprzysyłali,więc nie wiem...Powiem jak dostanę lub nie![]()
Zobaczcie co znalazłam,można próbki kaszek dostać za rozwiązanie Quizu;-)
Quiz / Quiz / Bebilon
Czy jest jakiś przepis, że kobieta karmiąca może zrezygnować z nadgodzin ? Ciężarna wiem, że ma takie prawo i korzystałam z tego, a co z karmiącą???