reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

cześć dziewczynki, dawno mnie nie było - jakoś nie mam wieczorami siły pisać, a teraz jest u mnie mama.
jutro ide do pracy powiedziec ze chcialabym wrocic na pol etatu - ciekawe co oni na to.

tydzien temu bylam z Alusia pol godzinki w tym żłobku-klubie malucha. niby wszystko tam fajnie wyglada, ale i tak serce mi sie kroi.. zobacze, moze od przyszlego tygodnia zaczne ją przyzwyczajać po godzince....

jeśli chodzi o postepy to raczkuje od paru dni !!!! :)))))
no i oczywiście staje w łóżeczku, wczoraj obnizyliśmy na najniższy i ... wyobraźcie sobie jak teraz wygląda usypianie (łóżeczko nadal jest przystawione do naszego łóżka bez boku, a ja wisze z cyckiem nad dzieckiem....).... brak słów :)

reklama
To i ja sie witam na wieczór. Ufffff młody spi i mam nadzieje ze sie nie obudzi az do rana. Nastały ciezkie czasy..... Ciagle bawimy sie na podłodze i az mnie kolana bolą, całe dnie szoruje za nim bo ciagle staje i chodzi, dzisiaj przeleciał caały pokój od łózeczka do mebli :) a ze pląta sie ciagle bratanek, który uwielbia Marcelowi zachodzic droge wiec musze za nim latać - bo i równowaga jeszcze na zerowym poziomie. Poza tym zmierzły na maxa, ciężko mi usypia, a z drugiej drzemki obudził sie z takim płaczem ze mama go musiala uspokajac bo ja nie dalam rady... wina - zębiska!!!!! Bozeeeeeeeee zęby mojemu dzieciakowi idą z taką prędkościa jak drzewa na saharze. W takich bólach i takim tempem ze do 18-stki bedzie je uzupełniał. MASAKRA, zupke dzisiaj zrobiłam mu z brukselką, zjadł bez ceregieli - jakis wyjatkowy dzien dzisiaj, do tego dwa dni temu krostki na polisiach mu wyszły NIE WIADOMO OD CZEGO, moze cos zwinoł z podłogi albo cuś....efekt taki ze zas sie masciami smarujemy. Poza tym wszystko po staremu, czyli mama urobiona a rece ma do samej ziemi hehehe. Grunt zeby dzieciak był zadowolony.

Ostatnia edycja:
Ech mąż zrobiła sobie dzis najdrożdze zdjęcie świata- fotoradar. i to jeszcze w Wejherowie :tak: Poczekamy ile to nas bedzie kosztowac. Wykapał mlodego , uspił i pojechał do ojca. Ja zjadałam kolacyjkę i zabieram się za " TransAtlantyk". Znam to prawie na pamięc , ale uwielbiam!!!!
kochane udanego wieczora!!!!
Gieoska poprosze o namiary na te Kanary Twoje:tak:

Ilona oj mam nadzieje ze dziewczynce nic nie jest a przytomna byla?? :|
Martolinka pewnie do Ciebie tak sie spieszył :D

ja juz lepiej sie czuje tabletki dopiero zaczely działac eh ... jutro jade po lekarzach, nfz i poradniach :o dobrze nianke małemu załatwiłam bo w tych naszych korkach szok !! z 2h zeby przez miasto przejechac prawie jak Warszawa :|

witam sie wieczorem.

czy ktoras wie, ktora polka w lodowce najmocniej chlodzi, czy wszystkie tak samo? i iole mniej wiecej zastyga galaretka w lodowce?

u nas w przedszkolu znowu plakala, tym razem zeby. chodzila dookola sali i w jednym rogu jest taki jakby plotek drewniany, odgradza kacik dla maluszkow niechodzacych, i ona chodzila i caly czas to gryzla, tak jak niektore dzieci poprzeczke od lozeczka. chyba niezle paniom w kosc dala, bo widzialam, ze wziely wozek z przedsionka przez sale na ogrodek,ale ona i tak spac w nim nie chciala.

witam sie wieczorem.

czy ktoras wie, ktora polka w lodowce najmocniej chlodzi
, czy wszystkie tak samo? i iole mniej wiecej zastyga galaretka w lodowce?

u nas w przedszkolu znowu plakala, tym razem zeby. chodzila dookola sali i w jednym rogu jest taki jakby plotek drewniany, odgradza kacik dla maluszkow niechodzacych, i ona chodzila i caly czas to gryzla, tak jak niektore dzieci poprzeczke od lozeczka. chyba niezle paniom w kosc dala, bo widzialam, ze wziely wozek z przedsionka przez sale na ogrodek,ale ona i tak spac w nim nie chciala.
to zalezy od lodówki

Gosia czekam albo na fotke :)
obiadek pyszny :)
a Pawcio przed chwila rozwalił se koncik oka o szafke :( eh
Kasia nie znalazlam tego paska na allgro ale jutro cykne Ci zdjecie bo juz pozno i ciemno:p
Witam sie i ja. Byłysmy na zakupach. W pepco kupiłam buciki takie jak Dziunka, w biedronce rajstopki. Jak wracałyśmy do domu, dziewczyna wpadła pod samochód. Koleżanka podbiegła tam, ja zaczełam dzwonic na pogotowie ale ktoś juz zadzwonił. Straszne. Na szczescie kobieta prowadzaca samochód jechała przepisowo tzn tak myśle. Szybko nie jechała. Nie wiem co z ta dziewczyna, mam nadzieje ze wszystko bedzie z nia oki. Co za dzien. Mam dosc
Ilona my tez bylismy w pt swiadkami wypadku w Londynie na Oxford street ten duzy dwupierowy bus walna w dziewczyne ale dzwiek byl straszny...ja naszczescie z Majka nie widzialam tego ale akurat szlismy 10m przed tym busem.. M poszedl zobaczyc to mowil ze to wina tej dziewczyny bo gadala przez telefon i jakos sie chyba zagapila...ale w ciagu 2min byl lekarz na motorze i zaraz po nim karetka...ona przytomna byla... masakra
Gieoska poprosze o namiary na te Kanary Twoje:tak:
Martolinko sorrki ale mi sie zapomnialo o tej stronie... prosze bardzo Mleczne Podróże - najlepsze promocje lotnicze to sie pojawia info jak jakas wchodzi promocja cenowa na loty... i takie tam ciekawostki:-) ja teraz poluje na jakies tanie loty do lonynu na sylwka ale nie wiem czy sie uda??

reklama
Do góry