MAĆKU- wykres pierwsza klasa-testowanko sie klania))) czekamy na dobre wieści
)
pozdrawiam i milego dnia babki![]()
No to musze Cie zawisc - jedna krecha

I teraz zla jestem na siebie, ze jednak peklam i zrobilam tego testa przed terminem @...;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MAĆKU- wykres pierwsza klasa-testowanko sie klania))) czekamy na dobre wieści
)
pozdrawiam i milego dnia babki![]()
tą pod język trzeba stosować po język, dopochwową do pochwy. Nie można inaczejHej mam pytanko dostałam luteinę na wywołanie @. Mam pytanko czy jest różnica między tą pod język a tą dopochwowo? Chodzi mi o to czy ta pod język można zastosować w inny sposób
Ja tez kiedys chcialam brac castagnus, ale strasznie bolala mnie po nim glowa...WIKULA- czesc kochana-wiesz co wypilam wczoraj winko i chyba jeszcze mnie trzyma bo humor dobry...a moze to dlatego ,ze teraz 3 cykle luzu na nic nie licze bo jestem bez hormonow i nie mam wplywu na nic to co mam sie spinac,Tom niech bierze te swoje witaminy a ja dzis wzielam pierwszy raz Castagnus-na regulacje cyklu-zeby @ byl dluzszy i cykl tak samo-wiem ,ze nie zaszkodzi a moze pomóc...
oprocz tego biore folik i to wszystko-czekamy do konca grudnia badamy męża i zobaczy sie czy sa jakies zmiany na lepsz z ruchliwoscia)
Boję się i to bardzo ale chcę mieć to już za sobą, może wkońcu dowiem się gdzie jest przyczyna tego że nie mogę zajść w ciąże. Może jak miałam łyżeczkowanie to mi tam coś spie...yli bo w I ciąże zaszłam bez problemu bez żadnych wspomagaczy ale okaże się wszystko po zabiegu. Mam prośbe jak byś mogła to napisz jak mniej więcej przebiegał ten zabieg i czy bardzo bolało?Andzia - boisz się trochę tego hsg??? Bo ja mam to już za sobą...