reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

No, no, wszystko ma swoje zalety i wady ;) dla mnie dodatkowo wykładziny odpadają bo alergik jestem,a to siedlisko kurzu, jedynie Julka ma na środku pokoju dywan aby miały miękko w pupy, choć z chęcią i go w cholerę bym wywaliła, bo to Julia sok wyleje, bo to Asia na niego uleje :D

Ale ślicznie wykładziny są w sklepach i pewnie jakbym urządzała pokój dla dzieci to taką bym położyła w jakimś miejscu np. na pół pokoju w miejscu do zabaw.

reklama
My tez mamy wykladziny na gorze, w sypialniach i na korytarzu. no i na schodach, w salonie mam panele, no a w kuchni i lazience wiadomo kafelki, ale tutaj angole debile klada wykladziny takze w lazienkach (na nowym mieszkaniu tak bylo) myslalam ze zwymiotuje na widok tej wykladziny.... FUJJJJJ! przeciez to tak nie higieniczne! W sypialni lubie miec wykladzine bo nie lubilam wstawac na zimna podloge.
W salonie mamy tylko duzy dywan zeby Oli mial sie na czym bawic ale i tak najchetniej siedzi na podlodze hehe.

Aga4444 nie wiem jakim cudem ominelam Twojego posta z fototapeta! Tez sie nad taka sama zastanawialam tylko balam sie ze miasto noca moze byc za ciemne do salonu. wiec mysle o czyms takim ale jeszcze sie zastanowie ;-)
http://cgi.ebay.co.uk/New-York-NEW-Photo-Wallpaper-Wall-Mural-/320601244372?pt=UK_Wallpaper&hash=item4aa552c2d4#ht_2071wt_1139

wklej zdjecia calej kuchni ;-)

A mi sie marzy taki fajny puchowo futerkowy dywanik w pokoju mały :) Tylko,że nie mogę znaleśc nigdzie z takim długim włosem :p

Lotka super!!!! lubię jak nie ma za dużo wszystkiego . Prostota ponad wszystko!!!!
Gieoska a skad masz tego kermita? spodobał mi sie!!! My za pokoj małęgo bierzemy sie na wiosne :)
Martolinko Kermita znalazlam u M w pracy na magazynie lezal sobie bezpansko to go przygarnelam:-) M firma magazynuje jakiejsc firmie plakaty wlasnie jak wroi to zapytam jak sie nazywa..
hehe naogladalam sie ostatnio tego kermita, no i wyszukalam cos takiego Kermit (Boxes) - plakat 158x53 cm (1254927635) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze potrzebuje zakleic czyms szybe w drzwiach, bo sa na wprost pokoju z tv i maly bedzie mial za jasno w nocy jak bedziemy cos ogladac czy ogolnie jak sie wieczorami u nas swiatlo zaswieci ;) no i chyba sie skusze na ten plakat jeszcze :)

Lotka to taki sam Kermit jak moj:-)i do Twojego super by pasowal:-)

A mi sie marzy taki fajny puchowo futerkowy dywanik w pokoju mały :) Tylko,że nie mogę znaleśc nigdzie z takim długim włosem :p

Wyjatkowa wiem z doswiadczenia ze takie dywany to po prostu TRAGEDIA do odkurzenia, no i wlos wyglada fajnie przez kilka miesiecy, a pozniej to jak ze smietnika, no i czesto jest tak ze to wlosie wychodzi i tylko syf robi wszedzie.

Juz lepiej jakies flokati ale one tez ciezkie do odkurzenia i fajnie wygladaja gdy sie po nich nie chodzi.

KASIA KLAUDZIA w zasadzie ja na tej ścianie mogłam się tylko po wyżywać bo cała reszta jest zabudowana przez faceta od którego kupowaliśmy mieszkanie generalnie zrobiona z głową ale w kolorze... niebieskim ech a ja tak niebieskiego nie lubię jak chcecie zdjęcia to wam mogę zrobić :-)

kasia klaudzia w zasadzie ja na tej ścianie mogłam się tylko po wyżywać bo cała reszta jest zabudowana przez faceta od którego kupowaliśmy mieszkanie generalnie zrobiona z głową ale w kolorze... Niebieskim ech a ja tak niebieskiego nie lubię jak chcecie zdjęcia to wam mogę zrobić :-)

chcemy chcemy!!!!!

reklama
Aga i Klaudzia - super sa te fototapety, samej mi sie taka marzy... niestety, nie mamy w UK swojego mieszkania (mamy w Polsce ale wynajmujemy i nie inwestowalismy w nie zabt wiele). My tutaj wynajmujemy nowe mieszkanko, mamy dwie sypialnie w wykladzinach (glowna z oddzielna lazienka z wanna wlasnie w wykladzinie jak wspomniala Klaudzia hehe), duzy salon z kuchnia i przedpokoj w panelach i druga lazienke z prysznicem w panelach. Tutaj wykladziny w lazienkach to norma w nowych blokach, a mieszkania wygladaja wszystkie tak samo - jak oddaja do uzytku kupujacym to caly blok ma te same kafelki w lazienkach, te same wykladziny, taka sama zabudowe kuchni hehe, nawet takie same wanny i zlewy, szafki w kuchni... tacy sa brytyjczycy:)
My chcemy kupic na kredyt mieszkanko w Edim w przyszlym roku, najpierw musze wrocic do pracy, miec stale zarobki...mieszkania tutaj sa straaasznie drogie niestety. A w wynajmowanym w sumie nie mozemy nic zrobic, ani scian przemalowac, ani podlog itp. kazda zmiana to odjecie pokaznej kwoty z depozytu heh. Zreszta nie inwestowalabym w mieszkanie, ktore mi moga wymowic w kazdej chwili.

Do góry