reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Aga - a ten niebieski na dłuższą metę nie męczy wzroku?? Ja mam na delikatny niebieski kolor łazienkę i trochę mi się przejadł...??
Gie-oska - jak dla mnie też za bardzo krzykliwe kolory... ja mam firanki białe z delikatnymi zwierzątkami, a zasłonki niebieskie z misiami...
Będąc z Hanką w ciąży tak mnie zassało na Bambiego, że sąsiadka namalowała mi go kredkami, jak będę w domu wstawię foty...;-)

ok to czekam na zjdecie...a mozesz tez zrobic zdjecie tych zaslon i firan albo dac jakis link jak one wygladaja??

ja nie chce na 100% tych firanek co dalam ale chcialabym cos takiego dzieciencego...

a takie zaslony Zasłony Firanki do pokoju dziecka (1278503621) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Aga fajna masz ta kuchnie :tak:;-) no a tapeta jak juz mowilam, rewelacja :-)

Widzialam na allegro ze mozna niektore naprawde "tanio" kupic. U nas na ebayu to niestety ceny wyzsze, no ale z PL nie ma nigdy jak co kupic. :-(

no tapeta to jedyny miły akcent
klaudia ja widziałam te ceny na e-bay faktycznie drogo...

Aga - a ten niebieski na dłuższą metę nie męczy wzroku?? Ja mam na delikatny niebieski kolor łazienkę i trochę mi się przejadł...??
Gie-oska - jak dla mnie też za bardzo krzykliwe kolory... ja mam firanki białe z delikatnymi zwierzątkami, a zasłonki niebieskie z misiami...
Będąc z Hanką w ciąży tak mnie zassało na Bambiego, że sąsiadka namalowała mi go kredkami, jak będę w domu wstawię foty...;-)
nie lubię niebieskiego sama w życiu bym sobie takiej kuchni nie zrobiła to pozostałość po ludziach od których kupiliśmy mieszkanie a owa kuchnia to niestety duże koszty więc na razie taka będzie

no tapeta to jedyny miły akcent
klaudia ja widziałam te ceny na e-bay faktycznie drogo...

nie lubię niebieskiego sama w życiu bym sobie takiej kuchni nie zrobiła to pozostałość po ludziach od których kupiliśmy mieszkanie a owa kuchnia to niestety duże koszty więc na razie taka będzie

MOjemu M by sie Twoja kuchnia spodobala bo on uwielbia niebieski hehe..ja nie wiem czy bym taka chciala:-) ale fajnie ze masz kuchnie osobno ja mam aneks kuchenny:-(

Ok, mam foty na kompie w domu, jak tylko znajdę czas wstawię... Ja firan i zasłon nie wybierałam, ale moja mamuśka, która dostała świra, kiedy dowiedziała się, że zostanie babcią...:-D:-D:-D

:szok:
A ja mam swojego aneksu dość, bo w salonie tylko dwie ściany do zagospodarowania, ale jak kupowaliśmy mieszkanie byliśmy tylko we dwoje... a na dzieci jakoś się nie szykowało, mimo usilnych starań.

Ok, mam foty na kompie w domu, jak tylko znajdę czas wstawię... Ja firan i zasłon nie wybierałam, ale moja mamuśka, która dostała świra, kiedy dowiedziała się, że zostanie babcią...:-D:-D:-D
hehe niezla babcia:-)
ja tez mam aneks ale to wynajmowane mieszkanie wczesniej tez wynajmowalismy i tez aneks :) etraz na swoim jak bedzie tez chce miec aneks :D
Kasia a duzy macie salon z tym aneksem??u mnie ten aneks mam pod schodami wiec troche to takie malo konfortowe jest ...

Ja uwielbiam otwarte kuchnie z salonem ;-) Tu w Angielskich mieszkaniach z reguly tak jest ;-)

Aga mi sie tam kuchnia podoba ;-) sama moze bym takiej nie zrobila ale na pewno wyglada o niebo lepiej niz moja sprzed wojny ;-) z piecem wolno stojacym lata a la 30ste hehe ;)

Gieoska a moze dalabys jakas delikatna firanke bez wzorku a do tego jakies zaslonki pod kolor scian w pokoju? bo przy tych zaslonkach co dalas przed chwilka, plakatem kermita i kolorowych scianach moze byc troszke za kolorowo?

Ja uwielbiam otwarte kuchnie z salonem ;-) Tu w Angielskich mieszkaniach z reguly tak jest ;-)

Aga mi sie tam kuchnia podoba ;-) sama moze bym takiej nie zrobila ale na pewno wyglada o niebo lepiej niz moja sprzed wojny ;-) z piecem wolno stojacym lata a la 30ste hehe ;)

Gieoska a moze dalabys jakas delikatna firanke bez wzorku a do tego jakies zaslonki pod kolor scian w pokoju? bo przy tych zaslonkach co dalas przed chwilka, plakatem kermita i kolorowych scianach moze byc troszke za kolorowo?

Klaudzia kochana to pokaz mi takie firanki i zaslonki ktore beda pasowac...3 sciany mam w kolorze piasku a jedna na ktorej mial byc rysunek jest niebiesko-zielona-zolta:-(

reklama
Do góry