AniaSm
Fanka BB :)
widzę że jednak nie wiele jest "fanatyczek" wózków hehehe , ja to bym mogła mieć ich tyle co butów
każdy na inną okazję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzę że jednak nie wiele jest "fanatyczek" wózków hehehe , ja to bym mogła mieć ich tyle co butówkażdy na inną okazję
a przepraszam bardzo ja tez mialam 4 szt:-)Ania chyba jesteś zwyciężczynią w rankingu ilość wózków :-)
bardzo ładny ten czekoladowy quinny :-) a tobie do twarzy w takiej fryzurce :-)
mamy tak samo...hehe...widzę że jednak nie wiele jest "fanatyczek" wózków hehehe , ja to bym mogła mieć ich tyle co butówkażdy na inną okazję
widzę że jednak nie wiele jest "fanatyczek" wózków hehehe , ja to bym mogła mieć ich tyle co butówkażdy na inną okazję
a przepraszam bardzo ja tez mialam 4 szt:-)
mamy tak samo...hehe...
ooooo przepraszam bardzo więc obie zajmujecie miejsce number one :-):-)
swoją drogą uwielbiam wózki a posiadam tylko jeden :-( z tym że ja np chciała bym pracować w sklepie i sprzedawać takowe nie odczuwam chęci posiadania, a tak poza tym podziwiam waszych mężów mój nie ma serca do wózków z tym że gdyby zobaczył tego zappa to pewnie by mu do gustu przypadł bo już się pytał kiedyś o niego, szkoda że nie rozkłada się normalnie :-(
Gośka wiesz że w Londynie jest sklep A&F byłaś??
hahahahahaha można i tak :-) a adres tego sklepu toAga wiem ze jest ale nie znalezlismy go na Oxford a tam powinien byc... wiec musi byc gdzies na uboczu tej ulicy...
tez bym chciala pracowac w wozkach bo z tego co wiem potem mozna je taniej kupowac hahahahahahaha:-)
Ajjjj dziewczyny, wozki i ubranka dzieciece to UWIELBIAMMMMMM! I oficjalnie moge powiedziec ze jestem UZALEZNIONA od EBAYA....