reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

13 - no niezly wypas nocnik hehe. Ten paiper toaletowy mnie rozwalil :-D:-D:-D

Ja chcialam kupic taki:
FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK dla KSIEZNICZKI P4323 (1265414983) - Aukcje internetowe Allegro
ale tez mnie wszyscy wokol wysmiali, ze kasa wywalona, a jak dziecko ma sie nauczyc, to i w takim za dyche sie nauczy.

hehe nocniki wyczesane.
Katik, ten nocnik za bardzo mi krzeslo przypomina, wiec balabym sie, ze mala za kazdym razem jak bedzie chciala do kibelka, majty w dol spusci i wespnie sie na krzesla, fotele (moze nawet na jakiegos Ludwika ktoregostam w muzeum) i narobi kupala hehe

reklama
A ja dokonałam super okazyjnego zakupu
JEEP JOGGER CARROT, skrętne koło, MEGA OKAZJA !! (1272897040) - Aukcje internetowe Allegro
kupiliśmy, że zobaczymy co przyjdzie, jak coś to na podróże lotnicze będzie i u mamy jako zapasowy, a jak przyszedł, to już nic więcej mi nie trza, i tym sposobem 700/800 stówek mam w kieszeni, bo zakładałam x-landera albo casualplay kupić

dzisiaj zamówiłam taki kombinezonik

JEEP JOGGER CARROT, skrętne koło, MEGA OKAZJA !! (1272897040) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczymy jak przyjdzie

ja tez chce ten wozek! zwlaszcza za ta cene. boski jest!

kupiliśmy, że zobaczymy co przyjdzie, jak coś to na podróże lotnicze będzie i u mamy jako zapasowy, a jak przyszedł, to już nic więcej mi nie trza, i tym sposobem 700/800 stówek mam w kieszeni, bo zakładałam x-landera albo casualplay kupić

zobaczymy jak przyjdzie

hmmm.... czyli polecasz??? :-) bo ja sie wlasnie zastanawiam nad jakas leciutka spacerowka..

Wg mnie takie nocniki to utopienie kasy w goownie dosłownie.
Zwykły nocnik pieknie sie spisuje a jak bedzie ciepło to tak jak 13 pisze bez pamka w majtach po podwórku i sie nauczy.
Co do "wielofunkcyjności" takiego tronu. Podnóżek - 15 zł - najprostszy, najzwyklejszy (za tyle kupiłam w tesco chyba) a nakładki też są od 20 zł... ale to moje zdanie ;-)

podnóżek można nabyć w ikea za 9.90

zobaczymy jak przyjdzie

I jak ten wózek , bo ja miałam jeden jeepa i sprzedałam po tygodniu był fatalny. w zyciu nie miałam takiej masakry

reklama
Do góry